≡ Meniu

Electrolux ERF4116AOX, frigider cu 1 ușă și dozator

Frigiderul Electrolux ERF4116AOX e unul dintre acele modele care nu are congelator dar nici nu e nevoie dacă aveți deja sau aveți de gând să luați o ladă frigorifică. Pentru cei care țin la spațiu, puteți economisi cu un congelator deoarece are o formă verticală. În același buget, o ladă frigorifică pare alegerea mai bună. Interiorul e bine împărțit și e suficient spațiu pentru orice vas sau aliment. Sticlele mai mici pot fi puse și pe ușă iar ce e mai greu se pune pe rafturi. În poza de jos se vede cam cum puteți organiza interiorul. Oricum, poziția rafturilor poate fi schimbată după bunul plac.

Dacă nu vă place, optați pentru o combină cu volum similar (mă refer la cel total) și No Frost pentru congelator. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux ERF4116AOX, frigider cu 1 ușă și dozator

Acest aparat frigorific are o singură ușă pentru că e compus dintr-un singur compartiment principal. Volumul total net al acestui model e de 395 litri, deci puteți pune orice în el și se adresează doar familiilor mai numeroase. Pe an consumă doar 117 kWh iar clasa energetică e corespunzătoare – A++. Spre deosebire de multe alte aparate similare, acesta e dotat cu dispecer pentru apă rece.

Acest aparat e dotat cu 4 rafturi din sticlă, suporturi pe ușă, compartiment special și iluminare interioară cu LED (totul e mai vizibil și parcă arată mai bine). Pe partea de design exterior nu pot să-i reproșez nimic deoarece culoare e inox cu finisaj antiamprentă (e o caracteristică premium). Nivelul de zgomot e redus deoarece acest model nu dispune de congelator, compartiment care are un consum ceva mai mare de energie pentru că are un rol ceva mai mare (congelare).

Plusuri: are un design elegant, suport special pentru sticle, consum redus, silențios și fiabil.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux ERF4116AOX e un aparat frigorific de dimensiuni generoase, dar care nu ocupă mult spațiu, motiv pentru care poate fi pus în bucătărie în locul vechiului aparat frigorific. frigiderele cu congelator pot fi ceva mai late deoarece designul e diferit, însă nu e regulă (fiecare brand oferă soluții apropiate dar nu identice).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu