≡ Meniu

Electrolux ESF5511LOW, mașină de spălat vase cu 13 seturi

Mașina de spălat vase Electrolux ESF5511LOW e una cu design elegant și cam același e și la restul mașinilor de la acest brand. Poate că un incorporabil ar ocupa mai puțin dar performanțele diferă (cele incorporabile sunt mult mai compacte). E bine să o puneți în bucătărie unde e mai la îndemână și o puteți folosi destul de ușor deoarece panoul de control e simplu. La cele cu control electronic panoul e restrâns și pot fi prezente chiar și butoane senzitive.

Alternativele sunt modelele mai compacte și care le recomand celor care nu au o bucătărie mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux ESF5511LOW, mașină de spălat vase cu 13 seturi

După cum am mai precizat capacitatea mașinii e de 13 seturi și puteți introduce și alte lucruri: pahare, tacâmuri și accesorii (ale aparatelor). Clasele de eficiență sunt A la spălare și A la uscare. Bineînțeles, la capitolul eficiență energetică e mai bună – A+, dar poate fi și mai bună dacă prezintă mai multe tehnologii.

Programele și opțiunile sale sunt următoarele: intensiv, inundație, bio/eco, autoflex, pauză, QuickPlus 60 și 4 trepte de temperatură. Tehnologiile sale sunt: sistem termoeficient, sensorcontrol, oprire automată, un senzor care detectează nivelul de murdărie și reglează consumul de apă. Pe panoul său de control sunt prezente funcția de programare întârziată, afișare timp rămas și indicator sare. Alte accesorii speciale sunt următoarele: coș superior cu FlexiLift, coș cu 2 rânduri suporți rabatabili și raft pentru suport căni rabatabil. Are și coșul de tacâmuri și compatirmentul pentru sare în mașină.

Consumul anual de apă nu e foarte relevant deoarece e același dacă vorbim de aceeași capacitate. Consumul de energie e undeva la 1.05 kW per ciclu de spălare. Dimensiunile sale sunt cele ale unui aparat clasic – 85 înălțime și 60 cm pe lățime/adâncime. Nivelul de zgomot e unul redus .

Plusuri: are accesorii diversificate, consum redus ținând cont de capacitate de spălare – clasa A+, arată foarte bine și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux ESF5511LOW e un aparat destul de bun pentru pentru cât costă și performanțele sunt superioare. Poate că nu e o alegere foarte ieftină, însă e un ajutor pentru cei care nu au mai avut un așa aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu