≡ Meniu

Electrolux ESI5540LOX, mașină de spălat vase cu Time Manager

Mașina de spălat vase numită Electrolux ESI5540LOX oferă destule dotări speciale, iar Time Manager e funcția de încărcare la jumătate. Acest brand a decis să ofere un nume acestei funcții și nu e singurul model care o are. Are suporți speciali pentru pahare și căni care sunt moi pentru a evita spargerea lor. Cu ajutorul tehnologiei Autoflex consumul de resurse e ajustat în funcție de încărcătură pentru a economisi bani. Doar după cum arată panou de control, se poate spune că e un model parțial incorporabil.

Sunt destul de multe modele pe piață, iar dacă vă interesează doar capacitatea de spălare și consumul redus, puteți alege un model complet incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux ESI5540LOX, mașină de spălat vase cu Time Manager

Are suficiente programe deoarece nu e vorba de o mașină de spălat rufe, iar programele respective sunt cele standard. Bineînțeles, acest aparat va usca vasele la finalul programului. Se poate alege și nivelul de temperatură în funcție de gradul de murdărie. Ca și tehnologii are: sistem termoeficient, SensorControl, oprire automată (dacă nu folosiți), senzor de apă care detectează nivelul de murdărie și reglează consumul de apă.

Consumul de energie e destul de mic pentru o așa capacitate de spălare – 0.93 kWh, de aceea clasa de eficiență energetică e A++. Sunt destul de multe modele cu un consum apropiat de cel al modelului de mai sus.

Are destul de multe accesorii: coș tacâmuri, compartimentul pentru sare, coșuri cu suporți rabatabili pentru farfurii, coșuri cu suporți moi, raft pentru căni rabatabil și mâner plastic. Un model mai ieftin nu are toate acestea iar interiorul trebuie să fie cât mai flexibil, adică suporții rabatabili vor face mai mult loc la interior.

Plusuri: arată foarte bine, multe coșuri speciale, fiabilitate, rezultate foarte bune, consum mic de resurse..
Minusuri: nu sunt.

Electrolux ESI5540LOX poate fi instalat ca oricare alt model doar că necesită un mobilier special sau spațiu dedicat pentru instalare. Având o capacitate mare de încărcare, lățimea e aceeași – 60 cm. Am pus și o prezentare video a modelului de mai sus și cred că vă veți putea face o idee bună despre el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu