Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux ESL4200LO, mașină de spălat incorporabilă și accesibilă

Mașina de spălat vase Electrolux ESL4200LO e una dintre cele mai vândute variante de pe piață deoarece pentru acel preț oferă dotări foarte interesante. Chiar și la modelele standard, acest brand oferă variante accesibile, performante și elegante. Nu văd de ce nu ați alege acest model deoarece puteți pune multe farfurii, tacâmuri și chiar căni/pahare. Cam toate modelele complet incorporabile au o lățime de 45 cm, pentru ca instalarea să fie mai ușoară.

Nu veți găsi prea multe alternative în acest buget și nu văd de ce nu alegeți chiar acest model, în special că majoritatea posesorilor sunt mulțumiți de alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux ESL4200LO, mașină de spălat incorporabilă și accesibilă

Capacitatea de 9 seturi e cea standard și pot fi modele cu capacitate de încărcare mai mare sau mai mică. Consumul e mic însă modelele incorporabile nu sunt la fel ca și cele standard, de aceea clasa de eficiență e A. În total are 5 programe de spălare pentru mai multe grade de murdărie. Mă refer la următoarele: eco 50°C, intensiv, normal, QuickPlus 65° și pauză. Se poate alege chiar și nivelul de temperatură (sunt 3 trepte). Dotările sale sunt următoarele și ar trebui să fie standard pe mai multe modele: sistem termo-eficient, indicator terminare program și sistem de oprire apă.

Ca și accesorii veți avea următoarele: coș reglabil pe înălțime, coș tacâmuri, compartiment sare, suport căni, suport fix pentru farfurii. Instalarea sa e destul de simplă și în pachet sunt incluse informații cu spațiul necesar pentru a-l incorpora. Aceasta e o informație importantă atunci când vreți să faceți un mobilier la comandă pentru bucătărie.

Plusuri: consum mic de energie,preț atractiv, design compact, suporturi speciale, complet incorporabil, multe seturi etc.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux ESL4200LO e un model destul de reușit și care vă poate fi de folos indiferent că gătiți mult sau puțin. Arată foarte bine și pe ușa paratului se poate pune o placă similară cu cea a mobilierului (astfel se incorporează mai bine). La acestea panoul de control e diferit în sensul că nu e frontal ci în partea de sus și selectarea opțiunilor se face înainte să închideți ușa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu