Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux ESL5201LO, mașină cu suporturi fixe pentru farfurii

Mașina de spălat vase Electrolux ESL5201LO e un model care trebuie luat în calcul atunci când vreți să remobilați toată bucătăria și e nevoie de aparate mai moderne. Acest brand oferă variante destul de interesante la prețuri destul de atractive. Acesta nu e vorba de un model standard, ci de unul complet incorporabil, deci pe ușa aparatului trebuie pus un panou de mobilier cu mâner pentru deschidere. Astfel aparatul se incorporează mai bine și nici nu va fi observat.

Aceste tipuri de aparate sunt foarte utile deoarece puteți câștiga timp prețios, timp care l-ați fi pierdut spălând vasele, tacâmurile și paharele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux ESL5201LO, mașină cu suporturi fixe pentru farfurii

Majoritatea modelelor de pe piață au o capacitate de 13 seturi deoarece clienții își doresc aparate cât mai performante. Clasele de eficiență energetică sunt foarte bune la acesta și sunt cam aceleași indiferent că are o capacitate de 9 sau 13 seturi. Bineînțeles, acestea sunt cele mai populare, dar mai sunt și cele de 10 și 14 seturi doar că le consider prea înghesuite pentru aceleași dimensiuni (lățime de 45 cm, respectiv 60 cm).

Panoul de control oferă un număr destul de diversificat de programe și funcții, iar cele mai avansate vine cu ecran LCD care afișează timpul rămas. Puteți seta treptele de temperatură și sunt disponibile 4. Pe an acest aparat consumă undeva la 295 kWh, dar pe voi cred că vă interesează mai mult consumul per ciclu de spălare deoarece nu veți folosi acest aparat chiar zilnic. Rezultatele sunt în funcție de programul ales iar programul normal cred că va fi prima alegere. Programul intensiv se adresează vaselor foarte murdare și care nu le-ați spălat de mai mult de 1 zi.

Următoarele accesorii sunt destul de interesante: coș reglabil pe înălțime, cos tacâmuri, compartiment sare și coșuri cu suporturi fixe pentru farfurii.

Plusuri: spală suficient de mul, rezultate acceptabile, accesorii interesante, consum redus de energie etc.
Minusuri: nu are încărcare la jumătate.

Electrolux ESL5201LO poate ține locul oricărui model mai vechi deoarece are o eficiență energetică A+, spală mult și bine. Chiar și numărul mare de opțiuni e un plus pentru orice model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu