≡ Meniu

Electrolux ESL5330LO, mașină de spălat rufe complet incorporabilă

Aparatul electrocasnic Electrolux ESL5330LO e o soluție care vă poate ușura viața de zi cu zi. Pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat, mașinile de spălat vase spală și uscă vasel, tacâmuri, căni și pahare. Bineînțeles, modelele mari pot spăla chiar și accesoriile unor aparate deoarece au un spațiu interior generos și flexibil (datorită coșurilor speciale). Există și modele de 14 seturi doar că acele au coșuri puțin cam înghesuite și diferența și așa nu e foarte mare. De cele mai multe ori poate că nici nu vă veți folosi de toată capacitatea de spălare.

Sunt destul de multe mașini de spălat vase pe piață, iar aceasta mi se pare suficient de reușită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux ESL5330LO, mașină de spălat rufe complet incorporabilă

Chiar dacă are o capacitate de 13 seturi, consumul e reglat în funcție de încărcătură și are câteva tehnologii în acest sens. Oricum, nu trebuie să vă faceți griji referitor la acest aspect, dar trebuie să alegeți opțiunea și programul corespunzător. Panoul de control e avansat dar nu complicat deoarece sunt prezente pictograme pentru a evidenția funcția fiecărui buton. Cel mai bine ar fi să citiți manualul de instrucțiuni dar poate că ați mai avut un aparat similar.

Dintre toate acele programe și opțiuni, o mare parte sunt cele standard care le vedeți și la alte modele. Puteți amâna pornirea programului, oferă un semnal luminos pe podea, AutoFlex (detectare automată a încărcăturii și a nivelului de murdărie),

Accesoriile sunt coșurile sau rafturile mai speciale: coș tacâmuri, raft căni rabatabil, coșuri cu 2 rânduri suporturi moi, coșuri FlexiLift, coșuri cu suporți rabatabili pentru farfurii.

Plusuri: consum redus de energie, arată destul de bun, AutoFlex, Time Manager, suporți moi care protejează vasele, spală mult și bine.
Minusuri: nimic.

Acest model Electrolux ESL5330LO poate înlocui orice model mai vechi deoarece e mai eficient și complet incorporabil. Arată mult mai bine decât un model clasic sau unul parțial incorporabil, iar pe ușa ușa sa se poate pune un panou similar cu cel al mobilierului (astfel nu va fi atât de vizibil, iar cei mici nu vor umbla la el în timpul funcționării).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu