≡ Meniu

Electrolux EUF2047AOW, congelator mare cu capacitate mare de congelare

Congelatorul Electrolux EUF2047AOW e dotat cu sistem de răcire No Frost care e unul dintre cele mai bune de la ora actuală și poate avea diverse denumiri (Low Frost sau Frost Free, depinde de brand cum alege). Acest congelator pare a fi o alegere foarte bună deoarece raportul volum/preț e excelent. Acesta îl recomand celor care au doar un frigider și nu au cu ce să congeleze alimentele. Poate că în acest sezon nu veți avea nevoie de prea multe ori de acest aparat.

Ca și alternative veți găsi variantele mai mici sau chiar cu finisaj diferit dacă vreți un plus de eleganță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EUF2047AOW, congelator mare cu capacitate mare de congelare

Volumul net al acestui model e undeva la 181 litri care e suficient de mare pentru acest model și majoritatea congelatoarelor sunt mai mici. Are o clasă de eficiență energetică destul de bună însă nu e chiar cea mai bună. La congelatoare e suficient A+ deoarece consumul anual e undeva la  276 kWh. Designul destul de simplu și plăcut în același timp: finisaj alb, mânere verticale, ușă cu deschidere spre dreapta și altele. Capacitatea de congelare e undeva la 20 kg la 24 de ore care e peste medie.

Interiorul e iluminat destul de bine însă capacitatea sa e împărțită în compartimente care sunt destul de mari, după cum se observă și în poza de sus. Funcțiile disponibile sunt următoarele: super-congelare și semnal avertizare temperatură ridicată. Nivelul de zgomot e destul de redus pentru un așa tip de aparat și la frigidere e și mai mic. Dimensiunile sale sunt mai reduse decât cele ale lăzilor frigorifice și m refer la faptul că are o formă mai verticală, deci nu va ocupa mult spațiu în camera unde vreți să-l instalați.

Plusuri: are consum redus de energie, capacitate mare de congelare, funcție de super-congelare, silențios.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EUF2047AOW e un aparat frigorific destul de bun care poate fi de folos pentru cei care mai au un aparat frigorific și capacitatea de congelare nu e suficientă. Am poza de mai sus pentru a vă face o idee despre .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu