≡ Meniu

Electrolux EWF1074BW, mașină de spălat cu capacitate de 7 kg

Mașina de spălat rufe Electrolux EWF1074BW e una destul de bună din cele mai multe puncte de vedere. Dacă vi se pare puțin cam scumpă ori prea mare, puteți alege una compactă cu capacitate de 6 kg. Cam toate mașinile noi au o capacitate de spălare de minim 6 kg, chiar și cele înguste (cu adâncime de 40-45, iar cea de jos are 52 cm). E ceva mi mică decât o mașină veche dar mai sunt și cele cu încărcare verticală care pot fi luate în considerare. Acelea au lățime de 45 cm și adâncime de 60 cm (deci sunt oarecum diferit poziționate).

Alternative sunt modelele mai compacte dar care nu oferă aceleași specificații și eficiența poate avea și ea de suferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWF1074BW, mașină de spălat cu capacitate de 7 kg

Mașina de spălat de mai sus are o capacitate maximă de 7 kg. Consumul într-un program standard e de 0.92 kWh și de aceea are și clasa de eficiență energetică A+++. La centrifugare, mașina are o capacitate de 1000 RPM, deci rufele vor fi stoarse satisfăcător. Pe partea de grame nu veți duce lipsă de nimic deoarece sunt 20 la număr. Are chiar și progam pentru lână, bumbac, mătase etc.

Funcțiile speciale sunt: sistem de echilibrare încărcătură, Fuzzy Logic, protecție copii, protecție inundații și sistem de clătire fără spumă. Designul e pe alb iar panoul de control e unul mecanic (ce ține selectarea de programe/opțiuni) sau chiar electronic. Dimensiunile acestui aparat sunt destul de bune: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 52 cm adâncime. Majoritatea mașinile au un design similar chiar și dacă sunt oferite de la alte branduri. Se optează pentru un ecran LCD mare (afișează multe informații utile), un panou mecanic și finisaj pe alb (pe argintiu sau altă culoare e destul de rar).

Plusuri: poate spăla mult cu un consum, redus de energie, ușor de folosit și programe destule.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EWF1074BW nu poate fi achiziționată chiar de oricine deoarece nu toți avem același buget sau poate nu dorim să cheltuim prea mult pe un așa aparat. Oricum, e mult peste un model vechi în special la partea de eficiență energetică și design.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu