≡ Meniu

Electrolux EWF1274BW, mașina de spălat cu eficiență A+++

Electrolux EWF1274BW e un model cu capacitate de 7 kg, dar există și cu capacitate de 8 kg. Mașinile de spălat mai noi au o clasă de eficiență energetică mai bună iar în cazul acestui model e A+++. Nu cred că există o mașină cu eficiență energetică mai bună pe piață. Oricum consumul de energie e cel care contează și trebuie raportat la cât poate spăla. E oarecum normal ca o mașină performantă să aibă un consum de energie mai ridicat. Dacă vreți ca acele rufe să fie și uscate, atunci e nevoie de un buget mai mare pentru că o astfel de mașină e ceva mai scumpă.

Dacă nu vă place acest model, puteți alege unul care să spele mai mult sau mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWF1274BW, mașina de spălat cu eficiență A+++

Încărcarea frontală e destul de populară și majoritatea mașinilor o au, iar unele au chiar și încărcare superioară (lățimea lor e de 45 cm și adâncimea e de 60 cm). Depinde și de spațiul pe care-l aveți, iar un model compact că ajută să economisiți spațiu. Ca și caracteristici tehnice are: capacitate de spălare de 7kg, 1200 RPM și clasa A+++. Are o clasă de eficiență așa de bună deoarece consumul de energie e scăzut pentru cât poate spăla. Într-un program de spălare obișnuit, acel consum e de circa 0.92 kWh.

Programele sale sunt următoarele: rapid (20 minute), sintetice, delicate, mix, lână, bumbac, mătase etc. Funcțiile speciale sunt următoarele: fuzzy logic, protecție împotriva  inundații, protecție împotriva copiilor și altele. Mașina e realizată din materiale de bună calitate și același lucru pot spune și despre restul modelelor care fac parte din aceeași serie.

Plusuri: ușor de folosit (datorită pictogramelor), raport preț/performanțe foarte bun, consum redus, aspect plăcut și altele.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EWF1274BW nu oferă o capacitate de stoarcere foarte mare deci rufele vor prezenta un grad de umiditate ceva mai mare. Dar nu e un minus cât timp aveți unde să le puneți la uscat sau poate aveți un uscător de rufe foarte bun. Nu-mi plac mașinile de spălat cu uscătoare incorporate deoarece capacitatea de uscare e inferioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu