≡ Meniu

Electrolux EWF1284BR, mașină cu 8 kg și FlexManager

Electrolux EWF1284BR e o mațină de spălat rufe scoasă pe piață pe la începutul lui 2016 adresându-se în principal celora care vor un aparat care să poată spăla mult. Vine cu o capacitate mare de 8 kilograme care e numai bună familiilor mari, iar faptul că are un consum foarte mic de curent e un alt lucru bun.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un aparat care poate reduce durata spălări cu până la 50% și cu alte dotări de top care ajută la economisirea diferitelor resurse.

Electrolux EWF1284BR, mașină cu 8 kg și FlexManager

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu capacitatea mare de 8 kilograme și cu numărul mare de programe. Programul rapid e unul de 20 de minute și te va ajuta să speli haine nu prea murdare ori o cantitate mai redusă de haine.
Nu are Fuzzy Logic, dar are ceva similar numit Auto Sense prin care se detectează încărcătura și în funcție de aceasta adaptează consumul de apă și energie. Această funcție e una foarte utilă deoarece așa spălăm o cantitate reduse de haine cu un consum mic de apă și detergent.
O capacitate mare precum cea de 8 kilograme te va ajuta să speli atunci când este necesar.
Modelul acesta are FlexManager care presupune că putem spăla cantități diferite cu cea mai bună îngrijire. De asemenea se poate reduce ori întârzia durata de spălare.
Nivelul de zgomot nu e unul deranjant fiind de 58 decibeli la spălare și 79 la centrifugare.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu are un cost mare, capacitatea generoasă, consumul redus de curent (clasa de eficiență energetică e A+++ cu un consum de 0,96 kWh în program standard) și numărul mare de programe.
Contra achiziției ar fi că nu are rezistență ceramică. Nu e un minus prea mare, dar ar fi putut asigura o durabilitate crescută a aparatului.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să poată spăla o cantitate foarte mare de rufe atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dotările sunt similare cu cele ale altor modele premium de la branduri de top, iar materialele din care e făcut aparatul sunt unele de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu