≡ Meniu

Electrolux EWF1284BW, mașină elegantă și performantă

Electrolux EWF1284BW e o alegere destul de bună pentru cei care vor să spele mult și consumul de energie să fie destul de scăzut. Se poate observa că designul e ceva mai diferit, dar în sensul bun al cuvântului. Ecranul LCD a devenit standard și pe el se pot vedea diverse opțiuni alese sau prestabilite.

Sunt modele care pot spăla mai puțin iar capacitate de centrifugare e mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWF1284BW, mașină elegantă și performantă
Mașina

Mașina

Încărcarea frontală e destul de populară și nu se pot spăla mai mult de 8 kg de rufe. Panoul de control prezintă un ecran LCD, indicatoare diverse și funcțiile/programele necesare. Capacitatea de centrifugare e 1200 RPM și e una destul de bună însă nu e cea mai bună. Clasa de eficiență energetică e A+++ care e cea mai bună de pe piață. Consumul de energie într-un program standard e 0.96 kWh iar pe an e la fel de redus (depinde câte zile îți folosiți dar și programul de spălare).

Programele de spălare sunt numeroase și diversificate: mătase, bumbac, lână, sintetice etc. Pe partea de funcții și siguranță are: sistem de echilibrare a încărcăturii, selector centrifugare, fuzzy logic, sistem siguranță împotriva copiilor și protecție împotriva inundațiilor. Sunt funcții standard, deci nu ar trebui să lipsească de pe nici un aparat nou.

Pe partea de design are finisaj pe alb, control interesant cu ecran digital, indicatoare etc. Nivelul de zgomot e mai mare doar când stoarce și deci e mai mic când spală. Dimensiunile sale sunt generoase dar tot nu se compară cu cele ale modelelor compacte sau înguste. Sunt folosite materiale destul de bune, astfel că acea cuvă e realizată din carboran, iar tamburul e din oțel inoxidabil.

Plusuri: raport preț/performanțe foarte bun, programe de spălare destule, consum redus de energie, design elegant și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

La capitolul centrifugare, Electrolux EWF1284BW nu excelează deoarece o centrifugare de 1200 RPM nu e foarte mare. Jos e o prezentare a acestei mașini și cred că vă veți face o idee destul de bună despre acesta. Nu putea fi foarte îngustă având în vedere că poate spăla cam 8 kg de rufe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu