≡ Meniu

Electrolux EWF1487HDW2, mașină cu OptiSense

Mașina de spălat rufe Electrolux EWF1487HDW2 e una dintre cele mai avansate modele de la acest brand și cred că are un raport dotări/preț destul de bun. Designul e cam același ca la restul modelelor doar că acesta are un ecran LCD mai mare și o ușă mare. Poate concura cu aproape orice model până în acest buget doar că nu e cea mai performantă de pe piață. Uneori nu ai nevoie de cea mai bună mașină de pe piață, deoarece unele dotări pot fi de ajusn.

Alternativele sunt destul de multe iar dacă nu aveți un buget mare, atunci alegeți o mașină cu mai puține tehnologii și specificații tehnice similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWF1487HDW2, mașină cu OptiSense

Încărcarea se face frontal și e evident din designul său. Panoul de control e destul de interesant dar nu diferă cu mult de cel al altor mașini. Caracteristicile tehnice principale sunt: centrifugare de 1400 RPM, capacitate de încărcare de 8 kg și clasa de eficiență energetică A+++. Consumul de energie într-un program obișnuit e undeva la 0.9 kWh.

Programele de spălare sunt următoarele: clătire, stoarcere/drenaj, jeans, sintetice, sport, bumbac, etc. Sunt destul de multe și e normal să fie așa pe o mașină atât de nouă. În plus, mașina de spălat oferă funcții ca Time Manager, care adaptează programul la timpul stabilit fără a afecta rezultatele. Alte funcții ale acestui model sunt: sistemul de echilibrare a încărcăturii, amânare pornire și sistem siguranță împotriva copiilor.

Dimensiunile sale sunt cele clasice și nu putea fi prea compactă. Dimensiunile sale sunt generoase și nici nu putea fi un model Slim ținând cont de performanțele sale și de faptul că are un motor Inverter.

Plusuri: poate spăla foarte multe rufe, consum redus de energie, motor Inverter, multe programe.
Minusuri: nimic.

Electrolux EWF1487HDW2 e un model destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere și sper că am oferit suficiente motive pentru a-l alege pe acesta. Prezentarea de mai jos vă poate fi de folos dacă nu ați văzut niciodată acest model în realitate ori unul similar (din aceeași serie).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu