≡ Meniu

Electrolux EWF1497CDW2, mașină cu 9 kilograme și 1400 rotații

Electrolux EWF1497CDW2 e mașina de spălat premium adresată unei familii numeroase deoarece are o capacitate de 9 kilograme. Nu trebuie să vă fie teamă că va consuma mult curent întrucât are clasa de eficiență energetică A+++. Consumul de resurse va fi minimal întrucât nu are doar o clasă de efciență energetică bună, ci vine și cu diferite funcții utile cum ar fi Time Manager și Fuzzy Logic. Utilă vi se va dovedi și funcția de programare întârziată deoarece în acest fel o să puteți spăla în intervale de timp în care nu deranjați pe nimeni ori curentul e mai ieftin.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia avem parte de un aparat electro care poate spăla rapid o cantitate mică sau mare. Din imaginea de mai jos precum și din clipul de la final poți vedea mai bine cum arată acest model. Se observă că modelul acesta e unul premium, nu doar prin funcționalitate, ci și prin aspect. Dacă ne uităm la aparat vedem că are puține butoane și că în partea dreaptă are un panou LCD pentru citirea diferitelor informații.

Electrolux EWF1497CDW2, mașină cu 9 kilograme și 1400 rotații

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu o capacitate foarte mare de 9 kilograme, 1400 rotații și un consum de curent modest de 0,64 kWh în program standard.
Ca funcții speciale aș menționa Time manager și Fuzzy Logic. Prima presupune că poți să-ți reglezi timpul de spălare, iar a doua presupune că aparatul are senzori care detectează cantitatea din cuvă și în funcție de aceasta își adaptează resursele.

Pentru achiziția unui astfel de electrocasnic ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că vine de la un brand de calitate, consumul de curent foarte redus, capacitatea mare de încărcare și numărul ok de programe.
Contra ar fi că nu are Eco Bubble precum la modelele Samsung, dar se poate economisi energie prin faptul că are alte tehnologii complementare.

Brandul suedez de electrocasnice Electrolux e unul foarte bun deoarece vine cu un nou aparat EWF1497CDW2 în ajutorul celora cu familii numeroase ori interesați de un aparat de spălat haine la o pensiune/local.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu