≡ Meniu

Electrolux EWS1266CI, mașină de spălat cu Time Manager Inverter

Electrolux EWS1266CI e o mașină de spălat destul de interesantă și care mi se pare cea mai bună alegere în acest buget dacă vă interesează să economisiți spațiu. E foarte important ca mașina să aibă un consum foarte redus, însă dimensiunile pot fi mai reduse pentru cei care-și doresc un model compact. Dacă vă doriți o mașină performantă, alegeți una cu design clasic, adică să aibă o adâncime de minim 55 cm. Mă refer la una cu capacitate de spălare puțin mai mare și poate o centrifugare de 1400 RPM. Spun „poate” deoarece nu toate modelele sunt la fel iar altele pot avea tehnologii în plus.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul mai multe branduri, dar acesta mi se pare suficient de experimentat și oferă multe soluții pentru acasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWS1266CI, mașină de spălat cu Time Manager Inverter

Mașina de spălat de sus are încărcare frontală, dar ușa nu e chiar așa de mare ca la unele modele. Are un panou de control cu ecran LCD, centrifugare de 1200 RPM și capacitate de încărcare de 6 kg. Centrifugarea dar și temperatura sunt opțiuni selectabile, ca la oricare altă mașină. Unele programe de spălare au acești parametrii gata preselectați și pentru a beneficia de rezultate corespunzătoare. Consumul de energie e destul de scăzut – 0.7 kWh, motiv pentru care are și o clasă de eficiență atât de bună – A+++.

Dintre programele sale de spălare, eu enumăr o parte dintre ele: clătire, cuverturi, lenjerie, bumbac, lână, delicate etc. La capitolele funcții și siguranță are: Time Manager, sistem de echilibrare a încărcăturii, Fuzzy Logic, blocare butoane, programare întârziată, motor Inverter. Un astfel de motor mărește durata de viață a aparatului și se reduc vibrațiile. Dimensiunile acestui aparat sunt următoarele: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 37.7 cm adâncime.

Plusuri: are design destul de compact, consum redus de energie, finisaj cromat etc.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EWS1266CI e un aparat destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere și nu poate fi comparată cu oricare altă mașină. Sunt destule tipuri de mașini de spălat, iar cele Slim sunt cele mai populare pentru că mulți utilizatori își doresc aparate cât mai compacte.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu