≡ Meniu

Electrolux EWS31064NU, model Time Manager cu Fuzzy Logic

Mașina de spălat Electrolux EWS31064NU se adresează persoanelor cu o familie până la 4 persoane care vrea să economisească timp și resurse pe parcursul utilizării. E un aparat premium care vine cu un consum mic de resurse deoarece are clasa de energie electrică e A+++ și are Fuzzy Logic (detectare automată a cantității de rufe din cuvă și adaptare a resurselor în funcție de aceasta).
Dacă nu știți ce face funcția Time Manager a acestui aparat atunci trebuie menționat că prin aceasta se poate modifica durata ciclului de spălare.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se va comporta ireproșabil atunci când vine vorba de a spăla rufele ori a face economie de resurse.

Electrolux EWS31064NU, model Time Manager cu Fuzzy Logic

Vine cu multe caracteristici utile ție, printre acestea numărându-se numărul mare de programe, existența unui program scurt (îl poți obține cu ajutorul Time Manager), că are eficiență energetică sporită (consumul energetic e de 0,76 KWh pe an) și că nu e prea zgomotos.
Capacitatea de încărcare a aparatului e de 6 kilograme și eu zic că e una suficientă, dar dacă nu ești de aceeași părere cu mine atunci poți alege un modele cu 8kg precum EWF1284BW.
Dacă va trebui să spălați rufe din lână atunci aparatul acesta va avea grijă de ele întrucât are certificare Woolmark Blue (cunsoscută în trecut sub numele de Woolmark Gold). Știm cu toții că astfel de rufe se deteriorează ori intră la apă dacă nu avem grijă de ele.

Plusurile unui astfel de model ar fi că nu costă prea mult, că e foarte eficient (consumă puține resurse și spală așa cum vreți), că are o fiabilitate ridicată și că nu e un aparat zgomotos.
Lucrurile negative ar fi că nu are o capacitate mai mare și că nu vine cu ceva de genul Eco Bubble.

De final pot spune că aparatul e unul foarte bun pentru cei interesați să spele rapid și cu puține resurse. În trecut astfel de aparate care să vină cu Fuzzy Logic costau foarte mult, dar acum așa ceva găsești pe orice mașină de serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu