≡ Meniu

Electrolux EWS31064SU, mașină de spălat cu Time Manager

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS31064SU e una cu funcție avansată numită Time Manager. Mulți caută astfel de modele deoarece au un spațiu destul de restrâns pentru depozitare sau depinde și unde vreți să o puneți. Poate fi pusă cam oriunde chiar și sub blat dacă vă place să o aveți în bucătărie. Nivelul de zgomot nu e ridicat dar depinde de faza programului or de programul în sine.

Alternativele sunt multe dacă luați în calcul și alte branduri ori nu vă interesează dimensiunile aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWS31064SU, mașină de spălat cu Time Manager

Din poza de sus se poate observa că are încărcare frontală și se pot spăla până la 6 kg de rufe. Are un panou de control destul de plăcut și se poate observa ecranul LCD care e ceva mai mare decât la restul. E important ca acest ecran să ofere cât mai multe informații și într-un mod util. Oricum, chiar și mașinile de spălat clasice au indicatoare LED pentru fiecare opțiune aleasă, însă un ecran LCD parcă arată mai interesant.

Consumul de energie e de numai 0.76 kWh de aceea are și clasa de eficiențe energetică A+++. Nu voi enumera toate programele sale de spălare deoarece nu cred că vă interesează.

Funcțiile speciale ale acestui model sunt: Time Manager, sistem de echilibrare a încărcăturii, Fuzzy Logic, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor, programare întârziată. Puteți amâna cât doriți un program pentru a vă gestiona mai bine timpul. Designul e destul de plăcut și ușa nu e pe alb ca la restul mașinilor ci doar pe gri. Acesta aspect parcă îi dă un plus de eleganță mașinii dar nu cred că o veți lua doar pentru acest aspect.

Plusuri: are un design slim, consumă puțin, arată bine, tehnologia Time Manager, spală mult și e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWS31064SU nu e singura mașină de la acest brand care o puteți alege însă nu sunt multe care au o adâncime așa de mică. Acest brand oferă variante destul de bune adică cu performanțe mari și cu eficiență energetică superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu