≡ Meniu

Electrolux EWS31264SU, model Time Manager clasa A+++

Electrolux EWS31264SU e un model de mașină dotat cu caracteristica Time Manager care presupune că putem regla timpul de spălare al aparatului, iar acesta e un avantaj pe lângă Fuzzy Logic.
Poate că pe unele site-uri e precizat că aparatul are OptiSense, iar acest lucru reprezintă defapt Fuzzy Logic. Prin acesta mașina de spălat ajustează automat diferiți parametri așa încât consumul de resurse să fie minimal.
Întrucât are o capacitate de 6 kilograme, consum mic de curent și e slim putem spune că acest model e unul premium.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care spală bine și folosește pe jumătate spațiul care l-ar folosi altă mașină standard. Costul de achiziție e unul mic și pe timpul utilizării o să vă recuperați banii prin facturi mici la curent și apă. Din imaginea alăturată poți vedea că acest model e unul cu puține butoane așa încât să poată fi utilizat de oricine, chiar și de cei care nu le prea au cu tehnologia.

Electrolux EWS31264SU, model Time Manager clasa A+++

Aparatul nu doar are niște caracteristici ok, ci are și certificare Woolmark Blue care garantează că aparatul va avea grijă de țesăturile hainelor.
Consumul de curent e unul redus deoarece aparatul beneficiază de o eficiență energetică A+++ cu un consum în program standard de 0,76 kwh.
Materialele folosite la aparat sunt carboran la cuvă și oțel la tambur. Deci, vorbim despre materiale folosite și la alte aparate similare. Carboranul se folosește la mașinile de de spălat de top precum și în medicină deoarece e foarte rezistent.

Lucruri pozitive la acest model ar fi costul deloc mare, că e realizat de un brand bun, că e slim (din această cauză nu ocupă prea mult loc) și prezența tehnologiilor de economisire a resurselor.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate ceva mai mare. Din păcate nu are nici uscător incorporat, dar puteți lua unul de aici.

Deci, dacă vrei un produs european marca Electrolux atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Brandul e numărul doi la nivel mondial după Whirlpool.
Datorită caracteristicilor acestui model l-aș recomanda celor care au o familie normală (3-4 persoane) și care vor să spele de câteva ori pe săptămână.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu