≡ Meniu

Electrolux EWT1064ERW, mașină verticală cu TimeCare

Electrolux EWT1064ERW e o mașină de spălat cu încărcare verticală care poate fi utilizată foarte ușor de oricine întrucât are un panou de comandă simplu. Un astfel de electrocasnic se adresează celora care vor un aparat care să nu ocupe prea mult loc, dar care să poată spăla o cantitate modică de rufe cu un consum mic de curent.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu clasa A++ de eficiență energetică și cu posibilitatea alegerii duratei ciclului de spălare.
Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand poza de alături sau clipul care l-am postat la final.

Electrolux EWT1064ERW, mașină verticală cu TimeCare

Pe partea de specificații acest model EWT1064ERW e unul care se evidențiază cu capacitatea de 6 kilograme, cele 1000 rotații și consumul mic de curent de 0,96 kWh.
Nu e un aparat zgomotos deoarece e unul cu un nivel de zgomot de 57 decibeli care e normal.
Foarte interesant e că vine cu Fuzzy Logic, adică aces funcție care presupune că aparatul vine cu senzori care detectează încărcătura și în funcție de aceasta adaptează resursele.
Util e și Time Manager care-i o funcție care te va ajuta deoarece îți va permite să selectezi durata spălării și în acest fel economisești timp.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea crescută și multitudinea de funcții utile.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare și ceva similar Eco Bubble. În acest fel s-ar fi putut economisi mai mult (cu până la 70%), dar acest neajuns e compensat de Fuzzy Logic și clasa A++. 😉

Deci, dacă te interesează un aparat care să spele orice fel de țesătură rapid și cu un consum mic de resurse atunci acest model ar fi o recomandare.
Woolmark Blue e o certificare care e prezentă la acest model și presupune că mașina poate spăla țesături care în mod normal ar putea fi spălate doar de mână.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model am pus alături un clip. Se poate vedea mașina în toată splendoarea ei, iar dacă știți maghiară atunci că acest videoclip va fi și un excelent video preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu