≡ Meniu

Electrolux EWT1066ESW, model cu TimeManager

Electrolux EWT1066ESW e o mașină de spălat verticală apărută pe piață pe la sfârșitul anului 2015 și se evidențiază cu clasa de eficiență energetică excelentă, caracteristicile Time Manager și Fuzzy Logic.
Vă dați seama că un aparat precum acesta se adresează persoanelor care vor să facă economii impresionante de apă și curent.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată excelent și se comportă fără reproșuri când vine vorba de a spăla o cantitate modică de rufe. Pentru a vedea mai bine cum arată acest model îți recomand poza de alături, iar din aceasta poți vedea că aparatul e unul foarte modern și că nu-ți va ocupa prea mult din locul de pe hol ori baie.

Electrolux EWT1066ESW, model cu TimeManager

Aparatul are o capacitate de 6 kilograme care e suficientă pentru o familie cu până în 4 persoane. Consumul de curent e unul mic, iar dovada e clasa A+++ de eficiență energetică (0,79 kWh într-un program standard).
Time Manager e o caracteristică folositoare întrucât te va ajuta să programezi durata ciclului în funcție de nevoi.
Fuzzy Logic e un alt lucru integrat în aparat și te va ajuta să economisești resurse deoarece le va adapta în funcție de cât de încărcată e cuva.
Centrifugarea nu e la fel de bună precum la o mașină orizontală (normală) deoarece are 1000 rotații, dar eu zic că e bine și așa.

Pentru achiziție acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand cunoscut, costul de achiziție redus, consumul (foarte) mic de curent și că vine cu multe funcții utile. Datorită clasei A+++ vei vedea că îți vei recupera în timp banii dați pe aparat.
Contra achiziției ar fi că nu are Eco Bubble. În schimb are diferite funcții care ajută la economisirea de resurse.

Deci, dacă te interesează o mașină care să nu ocupe prea mult loc, dar care să vină cu multiple lucruri utile integrate atunci îți recomand acest model.
Nivelul de zgomot la spălare al acestui aparat e unul scăzut fiind vorba de 57 decibeli, iar mai multe lucruri precum și detalii vizuale ale acestui aparat pot fi văzute din imaginea de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu