Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EWT1262IDW, mașină cu capacitate de 6kg

mașina de spălat rufe Electrolux EWT1262IDW e una ceva mai compactă decât majoritatea modelelor de pe piață pentru că încărcarea se face în partea superioară. Chiar și panoul de control se află în partea de sus iar astfel de modele se adresează celor care nu au prea mult spațiu în locuință și ar economisi cât de mult. În același buget se poate alege un model clasic puțin mai bun dar nu e același lucru. E foarte important ca acest aparat să nu vă ocupe prea mult din spațiu.

Acest brand oferă astfel de modele de ceva timp și par să fie destul de populare dar mai sunt și cele cu adâncime de maxim 45 cm, dacă v-ar interesa (poată denumirea de Slim). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWT1262IDW, mașină cu capacitate de 6kg

Doar dacă o priviți vă puteți da seama că e vorba de un model ceva mai diferit decât cel clasic. Panoul de control are și un ecran LCD care oferă informații despre program dar și opțiunile alese. Specificațiile tehnice principale sunt: centrifugarea de 1200 RPM, capacitate de încărcare de 6 kg și eficiența energetică A++. Acestea sunt și motivul pentru care ați ales acest model, bineînțeles, pe lângă faptul că e compactă. Nu prea sunt variante cu capacitate mai mare de 7kg dar și acelea pot costa chiar dublu pentru că au și ceva mai multe tehnologii.

Chiar dacă nu e foarte mare, tot oferă destul de multe programe de spălare și cred că le veți aprecia. Spun asta pentru că rezultatele nu pot fi foarte bune cu același program, unele țesături necesită un tratament special, dar și nivelul de murdărie e relevant. Mi se pare normal să aibă o înălțime de 89 cm, adică să fie cu câțiva centimetrii mai mare decât una clasică.

Plusuri: e îngustă, consum redus de energie, spală decent, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: nu am prea găsit.

Electrolux EWT1262IDW oferă destul de multe avantaje și e bine să o comparăm cu alte variante cu încărcare similare și nu cu cele cu încărcare frontală. Chiar dacă în final nu vă atrage acest model, veți găsi multe alte modele cu performanțe similare care poate v-ar interesa, însă trebuie să alegeți un brand de încredere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu