≡ Meniu

Electrolux EWT1264ERW, mașină de spălat rufe cu încărcare superioară

Electrolux EWT1264ERW e o mașină de spălat cu încărcare verticală destul de nouă deoarece consumă puțin. Dacă aveți loc pentru încă un aparat alături de această mașină, v-aș putea recomanda un uscător de rufe. Acel aparat vă ajută să economisiți timp însă nu oricine și-l permite (poate costa cât o mașină de spălat). Decizia finală e a voastră, dar nu găsesc suficiente motive pentru a nu alege acest model. Nu veți găsi astfel de mașini cu capacitate de spălare foarte mare însă cu trecerea timpului, la acest capitol noile modele prezintă îmbunătățiri (vechile modele spălau doar 5 sau 5.5 kg).

Mașinile de spălat cu încărcare frontală au un design diferit și se poate observa foarte ușor (sunt mai late, dar pot avea o adâncime mai mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWT1264ERW, mașină de spălat rufe cu încărcare superioară

Încărcarea mașinii se face vertical deoarece ușa se află în partea de sus. Panoul de control are un ecran LCD generos, butoane pentru selectare programelor și a funcțiilor dorite. Ca și caracteristici tehnice principale, mașina are centrifugare de 1200 RPM, clasă A++ la consumul de energie, capacitate de încărcare de 6kg. Multe mașini de spălat au funcții de încărcare la jumătate dar nu e cazul aici, deoarece nu e o mașină cu capacitate de spălare mare.

Programele acestui model sunt următoarele: cuverturi, clătire, drenare, stoarcere, bumbac și altele. Ca și funcții speciale are următoarele: sistem de echilibrare a încărcăturii, Fuzzy Logic, protecție împotriva inundațiilor și Time Manager. Designul acestui model e destul de simplu și e pe alb, dar prezintă și anumite caracteristici care nu sunt prezente la orice model: deschidere lină a ușii tamburului – sistem Soft Opening.

Plusuri: consum redus de energie, centrifugare bună, arată bine, are un preț decent, TimeCare/Time Manager.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWT1264ERW e un model care poate spăla destul de mult, dar depinde ce înțelegeți prin „mult”. Spun asta pentru că există multe mașini de spălat cu capacitate de încărcare mare (peste 6 kg). Chiar și acest brand oferă astfel de mașini și mi se par destul de fiabile, motiv pentru care nu e necesar să alegeți alt brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu