≡ Meniu

Electrolux EWT1266ELW, mașina de spălat cu încărcare superioară

Mașină de spălat rufe Electrolux EWT1266ELW e una cu încărcare superioară și se poate observa ușor din poza de mai jos. Ceva mai bună e o mașină cu mai multe tehnologii, cu funcții speciale ori cu capacitate de spălare mai mare. Aceasta poate fi pusă în spațiile mici ori înguste, depinde cum va fi poziționată/orientată. În același preț poate fi achiziționată o mașină mai puternică însă nu e la fel de compactă ca cea de jos. Deci într-un buget limita aveți de ales între o mașină mai performantă și una mai compactă.

Alternativele sunt multe dacă aveți un buget generos și poate că nu aveți nevoie neapărat de un model cu încărcare verticală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWT1266ELW, mașina de spălat cu încărcare superioară

Designul acestui model e unul destul de clasic adică nu prezintă nimic ieșit din comun. Are un afișaj LCD destul de mare care poate afișa destule informații utile. Centrifugarea e ajustabilă după bunul pac însă nu e mai mare de 1200 RPM. Modelele compacte nu pot avea performanțe prea mari dar sunt tot mai bune cu trecerea timpului. De exemplu, consumul de energie e tot mai mic pe noile modele de aceea actualul model are clasa de eficiență energetică A+++.

Poate spăla orice cu programele de mai jos: clătire, stoarcere/drenaj, cuverturi, jeans, lână, sintetice etc. Funcțiile sale speciale sunt următoarele: sistem de echilibrare a încărcăturii, Time Manager, FlexiDose Plus pentru dozarea optimă a detergentului, Fuzzy Logic, protecție anti-inundații și programare întârziată. Dimensiunile mașinii sunt cele clasice adică are o lățime de 40 cm iar adâncimea e de de 60 cm.

Plusuri: consum redus de energie, capacitate de spălare decentă, stoarce decent rufe, ocupă puțin spațiu.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWT1266ELW e o mașină alternativă la cea compactă (slim), însă nu poate fi pusă exact în locul vechiului model. Acest brand oferă multe soluții fiabile de acest fel dar și pentru cei cu un buget mai generos. Un uscător de rufe poate fi luat în considerare dacă vreți să câștigați timp pentru voi și poate că nu aveți spațiu pentru a pune rufele la uscat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu