≡ Meniu

Electrolux EWT1266ODW, mașină cu clasă A+++

Mașina de spălat Electrolux EWT1266ODW e una cu centrifugare bună, capacitate de spălare, clasa A+++ și lățime de 40 cm. Are caracteristici tehnice bune însă cred că tehnologiile sunt mult mai importante. Totuși, nu oricine și-o permite și în mare parte, prețul e justificat.

Dacă vi se pare prea scumpă, atunci vă recomand o mașină cu capacitate similară însă eficiența energetică să fie A+ sau A++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWT1266ODW, mașină cu clasă A+++

Astfel de aparate sunt bune pentru spălarea rufelor dar există și cele cu încărcare frontală și uscător incorporat. Prefer uscătoarele clasice deoarece pot usca mai mult și mai eficient. Uscătoarele incorporate pot spăla, în general, jumătate din cantitatea de spălare. Capacitatea de centrifugare sugerează cam cât de bine poate să stoarcă și la acest model e de 1200 RPM. Cea mai bună centrifugare de pe piață e cea de 1600 RPM. Consumul de energie e de 0.79 kWh (e cam cel mai mic de pe piață) și e conform clasei de eficiență energetică – A+++. Numărul mare de programe de spălare e un plus și sunt: jeans, lână, delicate, sport, lenjerie, clătire, mătase etc.

Ca și tehnologii și funcții are: time manager, Fuzzy logic, siguranță împotriva copiilor, protecție inundații, ecran LCD care afișează timpul rămas, amânare pornire și dozator detașabil pentru detergent. Tehnologia Time Manager mi se pare ideală deoarece se poate ajusta programul în funcție de cerințe (timp sau cantitate) fără ca rezultatele să fie compromise. Pe partea de design are: finisaj pe alb, lățime de 40 cm, adâncime de 60 cm și înălțime de 89 cm. Panoul de control prezintă butoanele clasice pentru selectarea programului ori a unor opțiuni. Ecranul LCD nu e foarte mare la acest model dar sunt mai importante informațiile afișate.

Plusuri: consum foarte mic de resurse, Time Manager, compactă, ușor de folosit, destule funcții, multe programe și tehnologii.
Minusuri: nu prea sunt, însă nu oricine și-o permite.

Electrolux EWT1266ODW e o alegere bună pentru cei care vor eficiență dar și performanță într-un aparat compact. Clipul de jos să poate ajuta să vă faceți o idee despre ea și cam cum arată acel panou de control.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu