≡ Meniu

Electrolux EWT1276EOW, mașină de spălat rufe cu capacitate de 7kg

Electrolux EWT1276EOW e una dintre mașinile de spălare cu capacitate mare de spălare și în general aceste mașini spală 5,5-6 kg de rufe. La aceste modele nu veți găsi uscător incorporat sau un finisaj pe cine știe ce culoare. E alegerea corectă dacă nu vreți un model mare însă dacă nu vă interesează spațiul pe care-l poate ocupa atunci alegeți un model mult mai ieftin cu încărcare frontală și care spăla la fel. Posibil că nu veți avea aceleași programe și tehnologii, dar veți economisi ceva dar nu foarte mult. Mașinile noi nu pot costa la fel de mult cât unele din generațiile precedente deoarece vine cu ceva în plus.

Dacă vi se pare cam scumpă, cele cu încărcare frontală și design slim sunt alternativa perfectă (ocupă același spațiu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWT1276EOW, mașină de spălat rufe cu capacitate de 7kg

Capacitatea de încărcare e una superioară dar puteți spăla și jumătate din cantitate dacă alegeți un program corespunzător. Cu funcția Time Manager se poate scurta programul fără a afecta rezultatele, adică nu o să sară peste etapele programului ales. Caracteristicile tehnice sunt bune, adică stoarce bine, spală destul și consumul e mic. Consumul de energie e dat de clasa energetică, care în acest caz e A++. Dintre programele sale de spălare, multe sunt speciale adică nu sunt prezente și la alte mașini.

Pe partea de tehnologii și opțiuni are: TimeManager, sistem de echilibrare a încărcăturii, protecție împotriva inundațiilor, amânare pornire, sistem soft opening, dispenser detergent detașabil și altele. Chiar și sistemul de siguranță împotriva copiilor e bun la acest tip de mașină și e obligatoriu la cele cu încărcare frontală.

Plusuri: spală o cantitate mare de rufe pentru dimensiunile sale, multe programe de spălare, consum mic de resurse, TimeManager.
Minusuri: nu e chiar ieftină ,dar prețul e în mare justificat.

Electrolux EWT1276EOW e o alegere foarte bună dacă nu aveți mult spațiu pentru depozitare și vreți o altă modalitate de încărcare a rufelor (diferită față de cea clasică). Clipul de jos e cu acest aparat electrocasnic și veți vedea mai bine cum arată. Oricum, singurul lucru care v-ar interesa ar fi partea superioară unde se află și panoul de control.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu