≡ Meniu

Electrolux EWW1685HDW, mașină de spălat cu motor inverter

Electrolux EWW1685HDW nu poate fi comparată cu oricare altă mașină deoarece are uscător. Veți observa că poate usca doar jumătate din cât poate spăla. Și veți observa cel mai bine în partea de jos unde voi enumera cam toate caracteristicile tehnice. Acest model intră în segmentul premium de aceea are și performanțe. Capacitatea de centrifugare e destul de mare, astfel că rufele vor fi storse destul de bine.

Alternative sunt cele fără uscător deoarece sunt mai accesibile și sau puteți alege un model cu capacitate de spălare inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EWW1685HDW, mașină de spălat cu motor inverter

Încărcarea frontală e destul de des întâlnită și există modele și cu încărcare verticală. Capacitatea de spălare maximă ed e 8 kg iar cea de uscare e de 4kg. Deci ați putea spăla 4 kg de rufe și să uscați aceeași cantitate de rufe. E dotat cu ecran LCD, clasa energetică A, centrifugare de 1600 RPM etc. Programele de spălare sunt următoarele: extra-clătire, cuverturi, clătire, stoarcere/drenaj, uscare bumbac etc. Se poate observa ușor că programele de spălare nu sunt separate ci sunt împreună. Mă refer a cele de spălare și la cele de uscare. Designul e destul de reușit și observ că se respectă aceleași linii.

Pe partea de caracteristici speciale are: Time Manager, motor cu tehnologie Inverter, programare întârziată, uscare prin condensare și altele. Nu putea fi prea compactă pentru cât poate spăla și se poate observa la adâncimea sa. Modelele mai vechi sau care au performanțe mari au o adâncime de maxim 60 cm, însă există și cu adâncime de 40-45 cm (acelea sunt ceva mia înguste, mașini denumite „Slim”).

Plusuri: are motor performant – Inverter, uscătorul incorporat, programe de spălat, time manager etc.
Minusuri: nu e accesibilă.

Electrolux EWW1685HDW e un electrocasnic destul de mare și e nevoie de un spațiu destul de mare pentru a-l pune. Dacă nu vă place acest model, atunci puteți alege unul mai ieftin și sunt câteva modele. Dacă aveți un buget mai mare, vă recomand două aparate, deoarece două sunt mai bune decât unul (mașină + uscător). Cu această variantă, veți putea usca mai mult și mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu