≡ Meniu

Electrolux EZB3410AOX, model multifuncțional

Electrolux EZB3410AOX e un cuptor electric al anului 2014 care se evidențiază printr-un volum de 57-60 litri (pe unele site-uri e trecut 57 litri, iar în manualul de utilizare scrie 60), că are multe funcții și că este realizat din materiale de foarte bună calitate (producătorul zice că aparatul e făcut din inox).
De la început trebuie spus că modelul acesta se adresează în principal celora care vor să-și facă o bucătărie de top acasă și mai puțin celora care vor un aparat pentru scopuri comerciale (la un restaurant etc).

Nici nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat de o calitate superioară deoarece brandul care-l face e printre primii în lume la electrocasnice.

Electrolux EZB3410AOX, model multifuncțional

Niște caracteristici care te-ar interesa ar fi că vine cu un volum de circa 57 litri, că e controlat mecanic și că mâncarea e făcută uniform deoarece are ventilator.
Multă lume e prost informată și de aceea cumpără cuptoare pe gaz. Ei cred că astfel de cuptoare electrice nu sunt sănătoase și că au un consum mare de curent, însă aici e o foarte mare eroare. Să vă explic… cuptoarele electrice sunt mai sănătoase deoarece la ardere nu are ardere de gaz (astfel nu sunt eliminate gaze/substanțe dăunătoare), iar consumul de curent nu e mare deoarece astfel de aparate au ajuns să consume foarte puțin curent… dovadă fiind clasa A de eficiență energetică.

Avantajele achiziționări unui astfel de cuptor ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand de încredere, că are cordon de alimentare inclus în pachet (sunt și modele care nu au așa ceva și de aceea acest lucru e un avantaj) și că-i făcut din materiale de calitate.
Din păcate clasa de eficiență energetică e A și nu ar fi stricat să fie A+ ori A++.

Deci, dacă vrei să-ți faci o bucătărie ca la carte care să fie și eficientă din toate punctele de vedere atunci cuptorul acesta te va ajuta în acest sens. NU am precizat nimic de funcții speciale ori de accesorii deoarece acestea sunt aceleași de pe alte modele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu