≡ Meniu

Electrolux EZC2430AOX, cuptorul incorporabil cu inox antiamprentă

Electrolux EZC2430AOX poate fi următoarea alegere în special dacă ați dorit un cuptor incorporabil multifuncțional, cu finisaj inox antiamprentă, funcție de curățare pirolitică, grill și ecran LCD mare. Prețul nu e chiar de neglijat dar chiar nu duce lipsă de mai nimic. Poate ghidajele telescopice puteau fi de folos dar ele pot fi achiziționate ulterior.

Alternative sunt destule ținând cont că astfel de aparate . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EZC2430AOX, cuptorul incorporabil cu inox antiamprentă

Cuptorul are alimentare electrică și acest tip cred că o să devină standard. Capacitatea de 57 litri nu e foarte mare dar e satisfăcătoare. Clasa de eficiență energetică e A și chiar dacă nu e ca la aparatele frigorifice, e mai mult decât bună. Controlul cuptorului e electronic și deci veți avea ceva mai multe funcții. Are un ecran LCD destul de bun, grill, ventilator și 9 funcții.

Dintre funcțiile și programele de spălare amintesc: autocurățare pirolitică, ușă rece, încălzire inferioară/superioară și blocare acces copii. Deci cu acesta puteți să vă luați adio de la multele ore pierdute pentru a curăța interiorul său. Acuma cam totul e automatizat și e la o apăsare de buton. Alte funcții care nu le veți găsi la alte cuptoare sunt următoarele: propunere automată temperatură de gătire, coacere pe 2 nivele, reglare electronică a temperaturii, indicator căldura reziduală, oprire automată, temperatură propusă și avertizare finalizare program.

Sunt incluse accesorii ca: butoane push-up, tavă de coacere și tavă colectare emailată. Puterea de 2515 W pare cam mică dar pentru un volum așa de mic e satisfăcătoare. Consumul de energie e undeva la 0.87 kWh și e destul de scăzut pentru un așa aparat. La instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei.

Plusuri: finisajul antiamprentă, curățare pirolitică, multe funcții și programe, grill eficient, rezultate foarte bune etc.
Minusuri: nu are o capacitate prea mare.

Electrolux EZC2430AOX poate fi achiziționată alături de o plită electrică sau chiar una pe gaz. Ideea e să țineți cont de randament și la cele pe gaz e mai mare pentru un preț mai mic. Spun asta deoarece plitele cu inducție sunt mult mai scumpe dar și costul lunar e ceva mai mare. Jos am pus o prezentare dar din păcate nu e în română.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu