≡ Meniu

Electrolux Inverter EDH3487RDE, uscător de rufe de ultimă generație

Uscătorul de rufe Electrolux Inverter EDH3487RDE e alegerea corectă pentru cei care vor performanțe mari deoarece spală mult și nu au timp sau spațiu pentru a usca acele rufe. Nu are un preț foarte mic și nici nu putea avea. În general, uscătoarele sunt scumpe și uscă cel puțin 5 kg de rufe. Nu-mi plac uscătoarele de rufe incorporate deoarece au performanțe limitate. Mai precis, acele aparate spală de exemplu 7 kg de rufe, dar de uscat pot doar 4.5 kg. Deci pentru uscare trebuie să folosiți acel aparat de două ori și costul cu energia e mai mare, în acest caz. Cel mai bine e să optați pentru un uscător ca cel de jos.

Alternativele sunt uscătoarele mai ieftine și cu mai puține tehnologii. Acesta ocupă mult spațiu, la fel cât o mașină de spălat rufe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux Inverter EDH3487RDE, uscător de rufe de ultimă generație

Acest aparat poate usca maxim 8 kg dar există opțiune de uscare la jumătate dar și așa consumă foarte puțin. Motorul Inverter are un rol important în reducerea consumului. Ca și la aparatele de aer condiționat, motorul are o durată mai lungă de viață iar fluctuațiile de consum sunt eliminate. De aceea are și o clasă energetică A++.

Programele de uscare sunt multe iar pe lângă cele care le știți deja are: sintetice, ușor de călcat, bumbac etc. Vine cu opțiunea de pornire amânată sau programare întârziată.

Uscarea se face cu o pompă de căldură și prin condensare. Deci nu e nimic special însă panoul de control e ceva mai interesant decât la altele. Poate fi observat ecranul LCD care e generos și afișează cele mai importante informații. Dimensiunile sale sunt cele normale adică nu e mai compactă decât altele. Chiar și mașinile de spălat cu performanțe mari nu au un design compact.

Plusuri: poate usca foarte mult, arată destul de bine, Inverter, multe opțiuni și funcții pentru a obține cele mai bune rezultate.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Electrolux Inverter EDH3487RDE e un aparat decent și chiar dacă nu e foarte nou, rezultatele sunt pe măsură. Jos am pus o prezentare pentru cei care sunt interesați de aspectul acestui aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu