≡ Meniu

Electrolux Inverter EDH3498RDE, uscător rufe 9kg

Pentru cineva interesat de un uscător de rufe capabil recomand Electrolux Inverter EDH3498RDE. E un aparat cu capacitatea de a usca până în 9 kilograme, iar consumul energetic e unul foarte mic – clasa A++.
Acest randament energetic este datorat în mare parte faptului că aparatul are integrată tehnologie profesională. Tehnologia cu pompă de căldură e utilă deoarece aparatul folosește temperaturi scăzute pentru a usca cu atenție hainele, iar în acest fel consumul de curent e mai mic cu 50%.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre consum de curent (mic) ori haine curățate excelent.

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu cu un ecran mare de tip LCD, cu o capacitate de încărcare de 9 kilograme și cu un nivel de zgomot de 65 decibeli… care nu e nici el mare.
Aparatul o să ocupe loc cât o mașină de spălat, iar pentru a fi ajustat pe înălțime are 4 piciorușe ajustabile.
După cum ziceam la început, acest aparat vine cu tehnologie de uscare cu pompă de căldură, iar în acest fel se obține un consum mai mic de curent.

Plusurile unui astfel de uscător ar fi că te va ajuta să ai facturi mici la curent, că are un excelent raport între calitate și preț, aspectul plăcut, brandul premium și capacitatea mare.
Singurul aspect care are fi contra achiziției e că are un preț cam mare, dar acesta o să-l recuperați pe parcursul utilizării. Probabil că nici nivelul de zgomot nu e unul ok, dar la astfel de aparate trebuie să ne obișnuim cu așa ceva deoarece cam toate uscătoarele sunt zgomotoase.

De final pot spune că acest model e unul excelent când vine vorba despre uscat rufe. Pentru cei preocupați de fiabilitate trebuie să vă spun că are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.
Dacă aveți reticențe deoarece nu cunoașteți brandul atunci trebuie spus că acesta e unul localizat în Suedia, deci e un excelent brand european.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu