≡ Meniu

Electrolux Inverter EDH3897SDE, uscător clasa A++ cu pompă

Electrolux Inverter EDH3897SDE este un uscător clasa A++ ceea ce înseamnă că că nu are un consum prea mare de curent. E un model cu sistem cu abur care suportă undeva până în 9 kilograme de rufe pentru a le usca.
E diferit de alte modele întrucât e cu abur și pompă de căldură, iar în acest fel folosește temperaturi reduse pentru a usca hainele. În acest fel aparatul e delicat cu hainele dvs.
Foarte interesant e că puteți scăpa de aparatul vechi prin intermediul unui serviciu gratuit disponibil aici. Trebuie să vă avertizez că nu e buy back.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Poate că pare mult, dar vă asigur că merită dacă aveți o familie mare, o pensiune ori stați undeva unde nu aveți unde să puneți la uscat hainele. Pentru a vă face o opinie despre cum arată am pus alături o poză, iar la final un clip cu acest aparat. În cazul în care nu aveți un buget prea mare și vreți ceva inferior ca preț și calitate atunci puteți merge pe varianta Whirlpool AZA999, dar după cum am zis e inferior.

Electrolux Inverter EDH3897SDE, uscător clasa A++ cu pompă

Specificații interesante la modelul acesta ar fi capacitatea mare de încărcare de 9 kilograme, clasa A++ de eficiență energetică, că vine cu programare întârziată și motorul inverter.
Pentru unii poate că nu pare mare lucru faptul că are programare de tip întârziată, dar în cazul în care aveți abonament la curent pe două intervale atunci o să fie mai ieftin să spălați seara.
Aparatul are o garanție de 2 ani, dar poate fi mărită la maxim 4 cu ajutorul garanției plus.

Pro achiziția acestui model ar fi excelentul raport între preț și calitate, că vine de la un brand bun și că are un randament energetic foarte bun.
Contra ar fi prețul cam mare, dar pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii.

De final pot spune despre acest aparat că e unul foarte bun pentru cei interesați de un model de uscător care să consume cu 60% mai puțină energie decât un uscător similar de la un alt brand.
Din clipul de alături puteți vedea o prezentare a uscătorului de față.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu