≡ Meniu

Electrolux Real Life ESF4650ROX, mașină de spălat vase cu clasă A+++

Electrolux Real Life ESF4650ROX e un aparat destul de util și care mi se pare foarte interesant deoarece pe lângă că spală vasele, le și uscă. Arată destul de bine datorită finisajului pe inox și controlului mai avansat. Cele cu control mecanic au un panou doar frontal și sunt modele mai vechi. În funcție de buget, puteți alege mașina care vi se potrivește și cu mai puține tehnologii dacă nu vă sunt de folos. Cele cu consum mai mare sau cu clasă energetică A+ sau A++, sunt mai atractive ca și preț.

Alternativele sale sunt modelele incorporabile dacă vreți să economisiți spațiul, însă trebuie respectate dimensiunile nișei (așa e la mai toate aparatele incorporabile). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux Real Life ESF4650ROX, mașină de spălat vase cu clasă A+++

Capacitatea acestui aparat e de 9 seturi care mi se pare satisfăcătoare chiar dacă nu e foarte mare. Clasa de eficiență energetică e foarte bună deoarece e cea mai bună de pe piață – A+++. În plus, mașina are 6 programe, ecran LCD, clasa A la spălare și A la uscare. Programe sale sunt multe dar și opțiunile sunt importante: intensiv, QuickPlus, pahare, pauză, autoflex, clătire suplimentară, selectare centrifugare și altele.

Accesoriile sale sunt: coș de tacâmuri, raft suport pentru căni rabatabil și coș superior cu FlexiLift. Consumul de energie anual e undeva la 174 kW și e greu să-l determini deoarece depinde de cât de des veți folosi aparatul. Mie mi se pare foarte scăzut și se poate observa ușor din clasa de eficiență energetică. Nivelul de zgomot e destul de redus și depinde de programul ales. Oricum, e un aparat care-l puteți pune în bucătărie sau într-o încăpere din apropiere. Dimensiunile sale sunt destul de bune adică are o lățime de numai 45 cm (aproape cât un model incorporabil).

Plusuri: oferă rezultate pe măsură, control electronic, design foarte elegant, nu ocupă mult spațiu etc.
Minusuri: nu oricine și-o poate cumpăra.

Electrolux Real Life ESF4650ROX e alegerea corectă dacă vreți un ajutor suplimentar în bucătărie și vreți să câștigați timp, adică nu vreți să pierdeți ore prețioase prin bucătărie. Cu acesta puteți spăla vasele și tacâmurile pentru întreaga zi, însă doar dacă familia nu e foarte numeroasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu