≡ Meniu

Electrolux Real Life ESF4700ROW, mașină clasa A++

Electrolux Real Life ESF4700ROW e o mașină de spălat vase care poate spăla până la 9 seturi de vase cu ajutorul a 7 programe. Chiar dacă are o capacitate destul de mare, acest model e unul cu un consum de curent foarte mic deoarece are clasa A++ de eficiență energetică. La spălare și uscare are niște clase de eficiență la fel de bune deoarece sunt A.
Se adresează celora care vor un aparat care să nu coste prea mult, dar care să poată fi utilizat în scop domestic, dar și comercial (la un local ori o pensiune).

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care vine cu numeroase funcții. Printre acestea se numără cea TimeSaver care îți permite să reduci durate ciclului de spălare.

Electrolux Real Life ESF4700ROW, mașină clasa A++

Pe partea de specificații se laudă cu o capacitate mare de spălare de 9 seturi și cu clase de eficiență energetică peste A. Având program AutoOff, acest model e unul care se oprește de tot și face ca aparatul să fie și mai eficient energetic.
Nu are un nivel de zgomot prea mare deoarece are 45 decibeli.
Vine cu un panou de comandă nu prea complicat care are control electronic. Acesta are și afișaj LED pe care vezi diferite informații legate de acest aparat.
Venind cu AutoFlex acest model va calcula automat câtă apă și energie are nevoie, iar dvs. nu trebuie să vă pierdeți timpul cu programe.

În favoarea achiziționării acestui model ar fi brandul, că nu costă prea mult, că vine cu eficiență energetică foarte bună și că vine cu programe utile. Garanția aparatului e de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult cu 1 sau 2 ani.
Contra achiziției e că nu are Fuzzy Logic, această caracteristică putând ajuta la un consum redus de resurse.

Concluzia mea legată de acest model e că e un aparat foarte bun din toate punctele de vedere, fiabilitatea fiind crescută și utilizarea simplistă.
Brandul e unul de calitate superioară deoarece vine din Suedia și e al doilea producător la nivel mondial după Whirlpool.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu