≡ Meniu

Electrolux X-line EGH6343LOX, plită pe gaz cu WoK și aprindere electrică

Electrolux X-line EGH6343LOX e o plită modernă cu Wok și realizată din materiale de calitate cum ar fi Inox și fontă (la grătare). Principalul motiv pentru care cineva s-ar orienta înspre această plită și nu una electrică ar fi arzătorul Wok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are un aspect clasic. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și cred că-ți dai seama că se poate integra cu ușurință în orice bucătărie.

Electrolux X-line EGH6343LOX, plită pe gaz cu WoK și aprindere electrică

Pe partea de specificații acest model e unul care vine cu patru arzătoare alimentate pe gaz, iar cel mare e unul de tip WoK așa ncât să puteți găti rapid diferite mâncăruri asiatice.
Panoul de comandă e unul modern dotat cu butoane care au aprinderea electrică integrată, iar aceste butoane sunt poziționate frontal.
Aparatul vine cu cablu de alimentare, iar lungimea acestuia e de 1,1 metri, în condițiile în care late aparate de genul au cabluri de 1,5.
Arzătorul mare e unul de 4 kW și asigură o eficiență ridicată atunci când e nevoie să preparați ceva în timp scăzut.
Plita are o suprafață înclinată așa încât lichidele să poată fi șterse ușor fără a vă chinui pe sub grătare.
Grilajul e unul realizat așa încât vasele să nu se miște. Știm cu toții plitele acelea cu grătar decupat pe arzător și în care vasele mici nu stau bine și au tendința de a stinge flacăra. În cazul acestui electrocasnic nu întâmpinăm astfel de probleme.

Există mai multe motive pentru care te-ai orienta înspre această plită, dar principalele atuuri ar fi costul de achiziție mic, că are acel arzător de putere mare, aprinderea integrată și materialele de calitate din care e făcut. Materialele din care e realizat aparatul sunt unele întâlnite pe majoritatea plitelor pe gaz și e bine să s-au ales și în acest caz întrucât fac aparatul mai fiabil.

În cazul în care te interesează un aparat care să poată găti orice în timpul dorit atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul e unul european localizat în Suedia și e al doilea ca mărime după Whirlpool.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu