≡ Meniu

Electrolux X-line EGU6648LXX, plită cu grătare din fontă și design ultra plat

Plita Electrolux X-line EGU6648LXX e una cu un design ceva mai simplu și arzătoarele au grătare decente. Există cuptoarele care se pot potrivi cu această plită adică ca și design și culoare. Cu siguranță, e nevoie de un cuptor foarte bun și cu un design modern. Finisajul trebuie să fie tot pe inox sau chiar și cu negru. Ideea e că Inoxul nu se potrivește cu alb sau bej (acestea fiind cele mai uzuale culori). Arzătorul Wok e mult mai puternic decât restul, dar și pentru că e și cel mai mare.

Alternativele sunt destul de multe și parcă pe gaz pare mai atractiv (ca preț). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux X-line EGU6648LXX, plită cu grătare din fontă și design ultra plat

Plita aceasta are arzătoare dispuse diferit (în formă de „+”). Are arzătoare destul de bune deoarece sunt de dimensiuni bune iar cu cât e mai mare. Are alimentare cu gaz iar acest aspect e evident din designul ei (cele electrice au finisaj neted și butoanele sunt touch). E dotat cu 4 arzătoare dar numai unul pare să ie mai mare, fiecare are siguranță și buton pentru aprindere.

Panoul de control e frontal și butonul corespunzător e însoțit de o pictogramă. Arzătorul mic e cel mai apropiat de butoane și are o putere de 1kW. Dimensiunile plitei sunt irelevante deoarece sunt relativ aceleași (ca la restul plitelor). Instalare ei e simplă deoarece se pune pe blat și înainte trebuie decupară o secțiune care e menționat în manual (nișa).

Plusuri: arată foarte bine, grătare durabile, arzător Wok, ușor de folosit și aprindere la o mână.
Minusuri: nu oricine și-o poate cumpăra.

Ca orice altă plită performantă și nouă, Electrolux X-line EGU6648LXX oferă un mod comod de a aprinde arzătoarele – apăsare și rotire. Nu cred că veți găsi această modalitate de aprindere a arzătoarelor. Era util un pachet promo pentru cei care nu au un cuptor favorit, adică pentru a economisi bani la acel pachet.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu