≡ Meniu

Everest 24E68D, TV 64 centimetri

Everest 24E68D e un televizor al anului 2015 de la un brand care există pe piața din România încă din anii 2000. Deci, nu e chiar un brand fantomă. Nu este un aparat smart, dar vine cu funcție monitor, port HDMI li cu tuner digital dublu. Are chiar și player multimedia pe USB care te va ajuta să vezi diferite fișiere multimedia la calitate HD.
Aparatul acesta se adresează celora interesați de un aparat simplu pentru bucătărie ori camera copiilor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care poate fi utilizat pentru vizionarea mai multor tipuri de divertisment. Din imaginea de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest model.

Everest 24E68D, TV 64 centimetri

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu ecranul de 61 centimetri, cu rezoluția 1366×768 pixeli și cu consumul de curent nu prea mare.
Unghiurile de vizibilitate ale acestui televizor sunt unele decente deoarece vorbim despre 170/160 grade. Deci, nu e un panel IPS.
Posturile TV la calitate HD pot fi rulate pe acest model întrucât vine cu un tuner digital avansat de tip DVB-C/T. Utilitatea părți DVB-T e vagă întrucât în România nu era implementat acest standard și se discuta despre implementarea T2.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand ok, fiabilitatea ridicată, aspectul plăcut și că poate fi utilizat precum un monitor.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD ori 4K. Lipsa softului smart nu e un dezavantaj întrucât acest lucru poate fi compensat cu achiziția unui player multimedia cu Android.

Deci, dacă te interesează un televizor care să fie ok din punct de vedere al prețului ori al funcționalității atunci modelul Everest 24E68D ar fi recomandarea mea.
În cazul în care dorești o garanție mai lungă atunci trebuie știut că garanția de 2 ani poate fi extinsă la mai mult cu ajutorul serviciului garanția plus.
Legat de brand am zis că e unul cu vechime, chiar dacă poate fi confundat cu brandul Everest nordic care face biciclete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu