≡ Meniu

Everest 28E22D, televizor 71 centimetri

Everest 28E22D e un televizor al anului 2015 care vine cu o diagonală de 71 centimetri și tuner digital dublu. Evident că are player multimedia care va facilita vizionarea diferitelor tipuri de fișiere media, iar dacă aveți nevoie de un player mai avansat atunci o să vă sară în ajutor unul dintre cele 3 HDMI-uri.

TV-ul se adresează celora interesați de un model LED care să înlocuiască vechiul model cu tub catodic. Datorită diagonalei nu prea mari poate fi pus în bucătărie ori în camera copiilor.

Everest 28E22D, televizor 71 centimetri

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul cu care putem să vizionăm divertisment din diferite surse cum ar fi harduri externe sau cablu TV.

Ecranul acestui model are o diagonală de 28 centimetri (71 centimetri cu aproximație) și o rezoluție de 1366×768 pixeli care-i numai bună pentru filmele HD.
Porturile aparatului sunt multe, mai exact are 3 HDMI, un USB și VGA printre multe altele. Cele mai importante sunt primele menționate întrucât acestea permit conectarea mai multor aparate la TV.
Consumul de curent nu e unul mare deoarece vorbim de 36W, iar asta e așa întrucât diagonala nu e chiar așa de mare.
Tunerul integrat e unul dublu de tip DVB T/C, însă nu e T2. Oricum nu ne ajută la mare lucru deoarece în România nu avem televiziune digitală terestră.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, că are o fiabilitate ok și că are multe porturi. Garanția standard e una de 2 ani, dar poate fi mărită la 4 ani cu un efort financiar minim. Un alt lucru bun e faptul că poate fi utilizat pe post de monitor deoarece are acel port numit D-Sub (VGA).
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD.

Deci, dacă te interesează un televizor ieftin al anului 2015 de la un brand cu reputație atunci acest model ar fi recomandarea mea. Multă lume nu a auzit de televizoarele de la Everest și de aceea trebuie să spun că acest brand e prezent în România de foarte mulți ani și a fost vândut chiar și de Flamingo (actualul Flanco).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu