≡ Meniu

Everest 32ED8D, televizor HD accesibil cu ieșire audio de 20 W

Everest 32ED8D e unul dintre cele mai ieftin televizoare de pe piață și e oferit de un brand destul de nou. Caracteristicile tehnice mi se par suficient de bune pentru cât costă acest televizor. Nu orice brand oferă televizoare atât de ieftine și de aceea există astfel de modele. Sunt destui utilizatori care nu vor un televizor foarte scump pentru bucătărie/dormitor, însă pentru o sufragerie eu aș alege un model mult mai mare (sau chiar cu imagine FullHD). Ideea e că un televizor HD nu poate fi foarte scump și de cele mai multe ori, prețurile sunt justificate.

Nu e nevoie de un buget foarte mare pentru a achiziționa acest model dar acesta nu e singura variantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Everest 32ED8D, televizor HD accesibil cu ieșire audio de 20 W

Poate fi folosit ca monitor, dar defapt, orice televizor cu HDMI sau VGA poate fi conectat la un desktop (depinde de ieșirea video a desktopului). E un model nou care are un sistem audio puternic – două difuzoare de 10 W fiecare. Caracteristicile de imagine sunt foarte bune: aspect lat 16 pe 9, iluminare de 250 cd/m2, timp de răspuns de 6.5 ms, contrast nativ de 3000 la 1, unghiuri de vizibilitate de 170 grade. Ar mai fi și altele dar acestea sunt principalele caracteristici tehnice.

E dotat cu tuner TV foarte bun, intrare pentru antenă, player multimedia integrat cu redare media. Porturile sale sunt numeroase și sunt suficient de multe (în special HDMI-urile). Nu are multe caracteristici speciale, dar are temporizator oprire și oprire lipsă semnal.

Plusuri: preț foarte bun, ecran mare, arată bine, imagine decentă, multe HDMIuri, USB 2.0 și sunet puternic.
Minusuri: nu are imagine FullHD.

Everest 32ED8D nu poate fi comparat cu un televizor performant deoarece nu e un model Smart și la un preț așa de mic nu poate avea prea multe. Acesta e genul de televizor care să-l folosiți pentru a viziona posturi TV sau chiar să-l folosiți ca monitor pentru PC. Un monitor cu tuner TV integrat nu e mai ieftin și de aceea nici nu-l recomand. Dacă vreți ceva mai scump dar nu cu diagonală mult mai mare, un televizor FullHD ar fi o alegere decentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu