≡ Meniu

Everest 39E29D, televizor ieftin cu imagine de 99 cm

Everest 39E29D e unul dintre puținele televizoare cu ecran mare și imagine HD. În general, televizoare cu imagine peste 32 de inci au rezoluție 1080p dar se pare că nu mai e o regulă. Sincer, dacă nici nu vizionați conținut FullHD, chiar nu văd de ce ați da atâția bani în plus. Acesta pare a fi unul dintre cele mai mari variante oferite de acest brand și pe care se pot viziona filmele favorite. Acesta poate ține locul oricărui televizor mai vechi deoarece e vorba de un model recent lansat.

Alternativele sunt multe chiar și dacă luăm în considerare același brand. Fie că alegeți un model ca acesta fie unul mai mic, imaginea e cam la fel doar că mai sunt și cele FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Everest 39E29D, televizor ieftin cu imagine de 99 cm

Poate fi folosit precum un monitor deoarece are atât VGA cât și HDMI, dar cam toate televizoarele au aceleași porturi (cele Smart pot să aibă mai multe USBuri și HDMIuri). Un televizor ca acesta cu cel puțin 2 HDMIuri mi se pare satisfăcător deoarece se poate conecta atât un laptop la el cât și un media player.

Dacă dețineți o consolă ar fi bine ca televizorul să fie FullHD pentru ca să nu pierdeți din calitate. Însă nu doar rezoluția e foarte importantă ci și restul caracteristicilor sunt foarte importante. Acesta are luminozitate bună, timp de răspuns de 6.5 ms, contrast bun, unghiuri de vizibilitate de 170 grade, imagine de 99 cm.

E dotat cu un tuner TV performant, player integrat pentru redare media și intrare pentru antenă. Are un număr mare de porturi însă nu le veți folosi chiar pe toate. Cele mai importante porturi sunt următoarele: HDMI, VGA, USB 2.0, ieșire pentru căști.

Plusuri: ecran mare, preț atractiv, sunet destul de puternic, multe porturi HDMI, player multimedia.
Minusuri: nu e FullHD.

Everest 39E29D poate fi o alegere bună pentru sufragerie, însă dacă aveți un buget mai mare puteți alege un model FullHD. Cât timp nu obișnuiți să vizionați conținut media la calitate superioară, un televizor HD poate fi de ajuns. Poate că nu are cine știe ce player integrat, de aceea puteți folosi laptopul sau un media player.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu