≡ Meniu

Evolio Axis, tabletă neagră și compactă

Tableta Evolio Axis e una din multe modele recent lansate care aduc Android 4.4, dar parcă nu pai pare așa de interesant ținând cont că s-a anunțat Android 5.0. Nu cred că veți primi un upgrade la această versiune deoarece e vorba de o tabletă nouă. În general, producătorii foarte cunoscuți oferă upgrade-uri la cea mai nouă versiune însă tabletele lor sunt ceva mai scumpe. Bineînțeles, acei producători oferă 1-2 upgrade-uri iar dacă tableta e una modestă ca și performanțe, posibil să primească doar un upgrade.

Dacă nu vă place ecranul pentru că nu e HD, atunci vă recomand o tabletă ceva mai performantă (care costă ceva mai mult). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Evolio Axis, tabletă neagră și compactă

Procesorul Quad Core de 1.3 GHz are o placă video bună și cam toate procesoarele au această caracteristică. Observ că se tinde spre configurații cât mai compactă și cum avansează tehnologia, nu mai e nevoie de o placă video separată, de exemplu. Are un ecran de 7 inci decent deoarece rezoluția sa e una de 1024 cu 600 pixeli.

Memoria RAM are o capacitate de 1 GB și e de tip DDR3. Spațiul de stocare e de 8GB iar pentru cei care au nevoie de mai mult, le recomand un card de memorie. Datorită sistemului de operare, puteți reda cam orice fișier media și pentru unele formate e nevoie de o aplicație dedicată. Nu veți putea naviga ca pe un PC dar există tablete și cu Windows 8.1 care sunt ceva mai scumpe (dacă vreți un ecran mai mare și caracteristici mai bune).

Are dotările uzuale și nu pot spune că altele i-ar fi mărit funcționalitatea deoarece și așa e o tabletă ieftin cu baterie modică. Poate rada filme timp de 3-4 ore, dar autonomia depinde și de luminozitatea ecranului sau de alte setări alese.

Plusuri: are tehnologie bluetooth, autonomie maximă undeva la 4 ore, are o versiune de Android etc.
Minusuri: imaginea nu e HD.

Evolio Axis e una din multe modele oferite de acest brand și există soluții chiar mai performante pentru cei care sunt dispuși să dea mai mult pe un gadget. Se adresează în special celor care vor portabilitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu