≡ Meniu

Evolio evoTABBY, tabletă ieftină pentru copii cu Android KitKat

Tableta Evolio evoTABBY a fost creată pentru copii și e evident din interfața sa dar și din pachetul său de aplicații. E bine ca ea să aibă control parental dar și unele routere au această funcție. Deci puteți controla ce caută cei mici. Nu costă mult, de aceea poate fi cadoul ideal pentru copii. Construcția sa nu e foarte robustă deci e bine să nu o scape prea des pe jos ori puteți căuta o husă pentru ea. Un minus al acestei tablete ar fi lipsa accesoriilor, dar depinde de utilizator deoarece nu toți folosim aceleași accesorii.

Alternativele pot fi tabletele mai performante dar și cele de la alte branduri. Pentru copii e suficient ca tableta să poată rula niște jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Evolio evoTABBY, tabletă ieftină pentru copii cu Android KitKat

Configurația acestui gadget e destul de bună dar era loc de mai bine și mă refer la memoria RAM. Nu o să poată reda chiar orice joc dar lista de jocuri e destul de lungă și cu siguranță veți putea încerca destul de multe. Oricum, cele educative nu consumă multe resurse. Are un ecran e tip 480p cu diagonală de 7 inci, acceptă gesturi și tipul e TFT.

Are o memorie RAM de tip DDR3 iar sistemul nu cere mai mult, ci doar unele aplicații. Are o versiune de Android bună – 4.4 KitKat, dar nu e ultima. Să nu vă așteptați să primiți vreo actualizare software deoarece este o tabletă foarte ieftină. În general, doar tablete scumpe primesc unele actualizări.

Spațiul de stocare e de 8GB iar pentru mai mult se poate pune un card de memorie. Ca și dotări, tableta prezintă următoarele: WiFi, bateriei de 2000 mAh, ieșire audio, port pentru cablu de date și difuzor. Nu are bluetooth sau 3G dar nici nu prea avea sens. Greutatea e redusă deoarece are o baterie mică dar autonomia e bună.

Plusuri: autonomie maximă de 7 ore, procesor cu patru nuclee, sistem de operare bun, ușor și accesibil.
Minusuri: nu prea sunt.

Evolio evoTABBY e o tabletă simplă și nu puteți avea pretenții mari de la ea. Acest brand oferă și soluții mai performante dar nu sunt foarte multe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu