≡ Meniu

Evolio Quattro 3G, tabletă Quad Core

Tableta Evolio Quatttro 3G e o tabletă destul de performantă și compactă a acestui brand. Nu e nici prea mică dar nici prea mare, deoarece are un ecran de 7.85 inci. Nu e foarte mare dar îmi place că are un format interesant la ecran. Din numele său reies unele caracteristici tehnice importante. Chiar dacă memoria internă nu e foarte mare ca unor tablete, tot există acel slot pentru card cu care puteți conecta un card de 8 sau 16 GB. În general, tabletele de la branduri cunoscute sunt alegeri bune și nu prea vă recomand să luați de la branduri recent apărute.

Prețurile tabletelor de la acest brand sunt destul de atractive și e bine așa deoarece reprezintă soluții la îndemână oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Evolio Quattro 3G, tabletă Quad Core

Procesorul său e unul Quad Core de 1.3 GHz care merită încercat în special că are o placă video decentă. Mai toate procesoarele de pe piață au și o placă video, astfel că se reduce consumul de energie dar și spațiu. Ecranul unei tablete e important și nu prea, e suficient să fie HD dacă are o mărime medie, adică cum e la aceasta 7.85 inci.

Cu 1GB de RAM puteți face cam orice, dar nu cred că va primi upgrade-uri software prea multe. Suportă carduri de maxim 32GB însă doar dacă 8GB vi se pare puțin (cam jumătate e disponibil utilizatorului deoarece aplicațiile și sistemul sunt tot pe acea memorie). Are două camere foto, suport media bun, Mali 400, bluetooth, WiFi și 3G.

Autonomia e bună dar nu cu mult mai bună decât cea a unui laptop. Nu pot spune că bateria oferă o anumită autonomie deoarece fiecare o folosește într-un altfel (setări alege, aplicații pornite etc).

Plusuri: conectivitatea 3G, ecran HD, performanțe mari, memorie de stocare suficientă etc.
Minusuri: nu are cel mai nou Android.

Evolio Quattro 3G e o alegere bună pentru cei care nu vor un laptop sau au deja un laptop și nu sunt mulțumiți de portabilitatea sa. O tabletă e mult mai ușoară deoarece nu are nevoie de componente hardware mari (sistemul de operare rulează perfect și pe configurații mai slabe) și totul e inclus în acea carcasă compactă. La un laptop mai aveți și unitatea DVD, tastatura fizică și mai câteva, dar deosebirile nu sunt foarte mari (ca și utilitatea).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu