≡ Meniu

Evolio Tab 3G, tabletă cu bluetooth, 3G și Android 4.4

Evolio Tab 3G e o alegere foarte bună pentru cei care vor un plus de conectivitate, adică nu e de ajuns tehnologia WiFi. Oricum, prin WiFi viteza e mai bună dar și consumul nu e așa de mare. Puteți avea un telefon cu WiFi hotspot și o tabletă doar cu WiFi. Aceasta fiind o alternativă pentru cei care nu mai vor o cartelă suplimentară pentru tabletă. Puteți lua în calcul și un telefon mai mare dar atunci bugetul trebuie să fie generos. Nu cred că are sens o tabletă foarte scumpă deoarece nu o veți folosi mai mult de 1-2 ani. Spun asta deoarece peste atâta timp vor apărea tehnologii mai avansate și tablete mai bine dotate.

Alternativele sunt multe deoarece sunt mulți producători de tablete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Evolio Tab 3G, tabletă cu bluetooth, 3G și Android 4.4

Această tabletă are un Dual Core care e performant, dar totuși era nevoie de mai mult (un Quad Core). Toate procesoarele pentru tablete au plăci video integrate pentru un plus de performanță. Are un ecran de 7 inci cu imagine de tip 480p iar tabletele mai scumpe oferă chiar ecran HD și FullHD.

Memoria RAM de 512 MB e satisfăcătoare iar pentru navigare și aplicații e de ajuns. Spațiul de stocare e de 4GB iar cele mai multe au 8GB, dar utilizabil e mai puțin. Deci ar fi bine să luați un card de memorie pentru ea pentru stocare aplicațiilor și al fișierelor media. Pe partea de dotări, tableta se prezintă cu următoarele: cameră web, cameră principală, suport media, bluetooth, 3G etc. Sistemul de operare e la versiunea 4.4 și se numește KitKat.

Plusuri: are sistem de operare Android 4.4, preț atractiv, fiabil și eficient.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Evolio Tab 3G nu e o tabletă foarte performantă dar pentru cât costă oferă destul de multe iar performanțele sunt satisfăcătoare. Nu veți găsi multe poze ori prezentări video. În general, prezentările video se fac la tabletele performante și cu care se pot lăuda brandurile. O tablete e portabilă dar nu e la fel ca un laptop deoarece nu are același sistem de operare – Windows.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu