Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

FreeWheel F1, scuter electric cu autonomie mare

Scuterul electric FreeWheel F1 poate fi folosit destul de ușor și nu e nevoie de prea multe ore pentru a vă învăța. Promoția nu va dura prea mult pentru modelul pe negru și merită să profitați de ea. Variantele pe alte culori nu sunt la promoție, motiv pentru care sunt ceva mai scumpe, dar culoarea nu cred că are mare relevanță. Poate fi folosit chiar și în marile orașe și puteți ajunge chiar rapid la locul de muncă ori la facultate. Sunt câțiva producători de scutere electrice similare, doar că acesta e unul dintre cei mai populari, iar dacă nu vă descurcați, veți găsi multe clipuri de tip tutorial ca și cel de jos.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează prea mult bugetul (există și variante diferite). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

FreeWheel F1, scuter electric cu autonomie mare

Nu sunt prea multe de spus despre caracteristicile tehnice ale acestui model. Observa că sunt cam același pentru mai toate modelele, diferențele sunt destul de puține. Viteza maximă de deplasare e de 12 km/h și nu e nevoie de mai mult când timp îl veți folosi prin parcuri, pe alei sau alte zone circulate de pietoni. Totuși, e recomandat să purtați o cască dacă sunteți începător, dar și în general.

Încărcare acumulatorului nu durează mult și vă puteți bucura de scuter destul de mult timp. Nu e foarte greu pentru un adult – 10 kg, și poate fi luate fi pus în orice portbagaj dacă vreți să-l luați într-o excursie. E cadoul ideal pentru persoana iubită și poate fi folosit indiferent de anotimp, iar ieșirile în oraș vor fi mai interesante. Dacă vreți ceva mai special, alegeți cel Smart care are conexiune bluetooth, motoarele sunt mai puternice dar și viteza de deplasare e puțin mai mare.

Plusuri: oricine poate să-l folosească, e la un preț foarte bun, arată bine, autonomie mare, destul de rapid.
Minusuri: nimic.

FreeWheel F1 e unul dintre cele mai populare scutere electrice de pe piață deoarece are caracteristici tehnice bune pentru cât costă. Am pus un clip în partea de jos din care puteți să vă faceți o idee despre ele dar și cum să-l calibrați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu