≡ Meniu

Gorenje BM900WII, mașină de făcut pâine de 550W

Gorenje BM900WII e una dintre cele mai accesibile soluții pentru a face pâine acasă. Programele sale sunt destul de multe chiar dacă panoul de control nu are multe butoane. Cam toate mașinile arată la fel doar unele caracteristici tehnice sunt diferite. Totuși, e foarte important brandul deoarece nu toate brandurile au o experiență îndelungată în domeniu. La un simplu calcul, poate că nu veți ieși în câștig cu acesta, dar veți știi ce mâncați.

Dacă nu vă place, se poate alege un model diferit ca design, dar în rest nu văd ce ar putea oferi în plus.  Unele caracteristici tehnice pot fi diferite, dar nu afectează în nici un fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BM900WII, mașină de făcut pâine de 550W

Specificațiile sale sunt: capacitate de 900 grame, putere de 500W. Panoul oferă opțiuni și funcții interesante: 3 setări de rumenire, 15 programe, amânare pornire, funcție automată păstrare la cald, ecran LCD (pentru o supraveghere mai bună a programului). Poate fi pusă pe blat deoarece nu e mai mare decât un cuptor cu microunde, însă dacă nu o folosiți des, o puteți pune în dulap unde nici nu stă în cale.

E inclus un pahar gradat care vă ajută să respectați rețeta. E bine să nu preluați o ce rețetă de pe internet deoarece nu toate sunt corecte. Nu veți putea prepara orice cu acest aparat ci doar ce scrie pe manualul său.

Plusuri: destul de ieftină, panou de control ușor de folosit, oferă rezultate pe măsură, multe programe.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje BM900WII e o soluție compactă și care vă poate ajuta să gătiți exact cum v-ați fi dorit. După cum ați și observat, pâinea din comerț nu mai e ce a fost odată – prea pufoasă și cu multe E-uri. Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să aveți ingrediente de calitate și să respectați gramajul. Jos am pus o prezentare care vă poate fi de folos, din păcate nu e într-o limbă prea cunoscută, însă se poate vedea rezultatul unui program și cam cât de ușor e să faceți pâine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu