≡ Meniu

Gorenje BO 8770AX, cuptor incorporabil de 65 litri

Cuptorul incorporabil Gorenje BO 8770AX e unul de ultimă generație dar nu are chiar toate dotările posibile. Cu siguranță poate fi cam scump pentru mulți deoarece majoritatea cuptoarelor au un preț undeva la 1000-1500 lei. Acesta nu e un cuptor clasic și se poate observa după designul să. Panoul de control e mult diferit față de ce am văzut până acum și pictogramele respective sunt de folos. Alături de acesta trebuie să alegeți și o plită iar având în vedere designul, cred că una electrică cu control touch și inducție ar fi ideală.

Alternative sunt cele care oferă mai multe sau mai puține dotări specifice (în funcție de buget și preferințe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BO 8770AX, cuptor incorporabil de 65 litri

Alimentarea e electrică și a devenit standard pentru mai toate cuptoarele. Cuptoarele pe gaz nu gătesc atât de uniform iar cele electrice oferă și mai multe funcții. Rezultatele sunt pe măsură și țin de cât de bine alegeți unele setări sau modul de gătire.

Capacitatea cuptorului e una de 65 litri iar cei care vor ceva mai mult, pot opta pentru un cuptor de 73 litri. Prețurile sunt în mare parte justificate iar un cuptor ceva mai ieftin are și dotări mai puține. Clasa de eficiență energetică e e foarte bună comparativ cu cea a altor cuptoare A-20%. E dotat cu un ecran LED, grill, ventilator, ușă rece (trei straturi de sticlă). Ca și funcții are: sistem mecanic de asigurare a închiderii ușii, iluminare interioară, autocurățare, ventilare verticală și blocare acces copii.

Ca și accesorii sunt incluse: tava din sticlă, tava de coacere și grătarul combi. Puterea cuptorului e de 3300 W, iar consumul de energie e de 0.87 kW/h.

Plusuri: e inclusă o tavă din sticlă, control electronic, consum redus, volum mare, etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje BO 8770AX e o alegere destul de bună care merită încercată în special dacă vreți un plus de eleganță în bucătărie și vreți să economisi spațiu (un aragaz poate ocupa destul spațiu și nu există variante care pot fi incorporate). Dacă nu aveți un mobilier corespunzător atunci puteți face unul special pentru cuptor dar și așa nu are nevoie de mult spațiu. Plita poate fi pusă cam oriunde pe blat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu