≡ Meniu

Gorenje BO615E01XK, cuptor electric multifuncțional cu Aqua-Clean

Gorenje BO615E01XK nu e un cuptor de ultimă generație dar e unul destul de nou și care poate fi ideal dacă nu aveți un buget mai mare. Atunci când alegeți un astfel de aparat trebuie să luați în calcul și o plită. Nu trebuie să fie neapărat de la același brand dar designul trebuie să fie unul identic, adică să fie pe inox sau negru. Mai trebuie luat în calcul și tipul alimentării, care poate fi pe gaz sau electric. Eu aș alege electric deoarece nu mai e nevoie de acea butelie și prețul nu diferă cu mult, doar la cele cu inducție, prețul e ușor piperat.

Alternativele sunt cuptoarele și mai ieftine care nu oferă așa de multe funcții. Chiar dacă caracteristicile tehnice sunt bune și funcțiile sunt importante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BO615E01XK, cuptor electric multifuncțional cu Aqua-Clean

Acesta are un cuptor de 63 de litri iar volumul maxim e undeva peste 70 și ceva de litri. Vreau să zis că există cuptoare mai mari dar poate că nu e nevoie. Dacă nu gătiți mult adică pentru multe persoane, un cuptor mare consumă mult. Acesta are clasa de eficiență energetică A și e bună deoarece pentru o putere totală de 2.7 kW, consumul e de doar 0.92 kW/h. Bineînțeles, temperatura de coacere poate influența consumul.

E dotat cu control mecanic, timer, afișaj LED, 9 funcții, ventilator, ușă cu strat dublu și altele. Dintre funcțiile sale amintesc: iluminare interioară, încălzire rapidă, grill cu convecție aer/suprafață mare/suprafață mică, încălzire intensivă, blocare acces copii, răcire dinamică și altele. Accesoriile sale sunt următoarele: butoane push-up, ghidaje din sârmă și tava.

Plusuri: preț bun, ghidajele, finisaj antiamprentă, funcție de autocurățare, multe opțiuni chiar dacă are puține butoane.
Minusuri: nu are timer digital.

Gorenje BO615E01XK nu are cele mai grozave dotări, dar în acest preț, chiar nu puteți avea pretenții foarte mari. Pentru acest model trebuie un buget ceva mai mare iar pentru un cuptor foarte simplu bugetul poate să scadă cu vreo 200 de lei. Nu are sens să comparați un cuptor cu un aragaz deoarece nu sunt același lucru (e evident din specificațiile tehnice).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu