≡ Meniu

Gorenje BO635E11XK, model multifuncțional din generația nouă

Gorenje BO635E11XK este un cuptor cu o capacitate de 67 litri adresat celora care vor un aparat multifuncțional, adică utilizabil pentru multiple feluri de mâncare. Economia de curent făcută de aparat e foarte mare, având clasa A-20%. Acest lucru înseamnă că e cu 20% mai eficient decât un aparat cu clasa A de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine, e eficient și vine cu multe funcții. Dacă vreți să vă convingeți că se prezintă bine vizual atunci vă recomand să vedeți poza de alături. Cred că sesizezi că e vorba despre un model de culoare inox.
Dacă vreți să cumpărați și o plită care să i se potrivească atunci vă recomand Gorenje IT614X.

Gorenje BO635E11XK, model multifuncțional din generația nouă

Pe partea de specificații cred că te-ar interesa faptul că vine cu volum de 67 litri, un control foarte comod de tip touch, cu 9 funcții și ventilator.
Multă lume nu șit ce să aleagă între un cuptor pe gaz și unul electric, iar recomandrea mea sunt modelele electrice. Asta deoarece pregătesc mâncarea sănătos fără ardere de gaze, iar coacerea e una uniformă… lucru la care ajută și ventilatorul.
Electrocasnicul e realizat din materiale rezistente, mai exact ușa e una din oțel, iar restul aparatului e din sticlă. Geamul e unul foarte rezistent, fiind vorba despre unul cu două straturi pentru rezistență suplimentară.
Întreținerea e una deloc complicată întrucât aparatul vine o curățare de tipul catalitică.
Vine și cu multiple accesorii cum ar fi grătarul din sârmă și două tăvi. Grătarul poate fi utilizat pentru diferite feluri de mâncare, dar și pentru vinete.

Pro achiziția acestui model ar fi brandul premium și european, că nu costă prea mult, eficiența energetică și că are multe funcții.
Contra ar fi că nu are o capacitate și mai mare.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu arate rău (să se poată folosi în orice bucătărie) și să te ajute la prepararea diferitelor feluri de mâncare atunci acest model ar fi recomandarea mea. Evident că exită și alte cuptoare echivalente, dar Gorenje e un brand de încredere care nu s-a făcut niciodată de râs.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu