≡ Meniu

Gorenje BO636E11X, cuptor multifuncțional cu ghidaje

Cuptorul incorporabil Gorenje BO636E11X e unul cu cele mai multe funcții de pe piață și în acest buget. Dacă e să cumpărați un cuptor electric, ar fi bine să luați și o plită pe măsură (cu randament superior). Mă refer la cele cu gaz ori la cele electrice cu inducție. Multe tehnologii vor deveni standard pe aceste aparate și singurele diferențe vor fi funcțiile, designul și specificațiile tehnice (mărimea cuptorului, puterea). Oricum, arată foarte bine, iar în acest preț nu prea aveți altceva mai bun.

Alternativele sunt variantele mai scumpe dar care nu oferă mult mai multe dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BO636E11X, cuptor multifuncțional cu ghidaje

Alimentarea e electrică și așa e în cazul tuturor modelelor, iar acestea gătesc uniform. Mai există foarte puține cuptoare pe gaz, dar nu merită deoarece nu oferă nimic în plus față de cele electrice. Capacitatea acestui cuptor e de 67 litri, clasa energetică e A, control cu butoane senzitive, ecran LCD, grill, 8 funcții, ventilator, geam de protecție, ușă cu două straturi de geam.

Funcțiile și programele sale sunt: încălzire rapidă, autocurățare AquaClean, iluminare interioară, oprire/pornire automată, ușă rece, convecție aer fierbinte, decongelare, grill (cu convecție aer, cu suprafață mare/mică), blocare acces copii, răcire dinamică cuptor plus DC+ și multe altele. Chiar și accesoriile sunt importante: butoane push-up, tavă coacere, două tăvi și grătarul de sârmă.

Puterea cuptorului e de 2200 W și e cea maximă, iar consumul de energie e de 0.92 kW/h. Pe partea de design are: control cu touch, inox antiamprentă, ghidaje de sârmă. Program Aqua-Clean e prezent și la alte modele ieftine iar la cele scumpă autocurățarea se face prin arderea grăsimilor.

Plusuri: multe funcții/programe, arată decent, e destul de ieftin, are ghidaje pentru tăvi, finisaj antiamprentă și autocurățare.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje BO636E11X e un aparat electrocasnic care necesită incorporare la instalare. La fel e și în cazul plitelor incorporabile, doar că blatul nu trebuie să fie foarte subțire. În manualele lor sunt specificate, dimensiunile nișelor și sunt foarte importante la instalare. E bine ca mobilierul să fie achiziționat după, pentru ca proiectantul să țină cont și de cuptor ori de alte aparate (mașină de spălat, aparat frigorific).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu