≡ Meniu

Gorenje BO636E20X, cuptor incorporabil cu control touch

Cuptorul Gorenje BO636E20X e unul incorporabil și care îl recomand chiar dacă nu e chiar ieftin. Merită să faceți o astfel de investiție deoarece nu e vorba de orice brand sau model. Cu toate astea, trebuie luată în considerare și o plită, brandul ales e irelevant. Optați pentru una care se potrivește cu acest cuptor.

Există multe alternative: cuptoare cu capacitate mai mare, cele cu preț ceva mai mic și cele cu autocurățare pirolitică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BO636E20X, cuptor incorporabil cu control touch

E o variantă electrică și nu se mai fabrică pe gaz deoarece nu încălzesc la fel de bine și nu oferă prea multe tehnologii sau dotări. Capacitatea acestui model e de 67 litri și care e suficient de mare. E dotat cu clasă energetică A, control touch, timer, afișaj LCD, grill, 8 funcții, ventilator, geam de protecție și ușă cu două straturi de geam.

Pe partea de funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare AquaClean, iluminare interioară, sistem oprire/pornire automată, ușă rece, convecție aer fierbinte, decongelare, grill cu convecție aer, grill cu suprafață mare/mică, încălzire inferioară/superioară, blocare acces copii, menținere cald, sistem mecanic de asigurare a închiderii ușii și răcire dinamică.

Accesoriile incluse sunt următoarele: butoane push-up, tavă de coacere, două tăvi și grătarul de sârmă. Consumul de energie e scăzut pentru o putere de 2200 W – 0.92 kW/h, dar poate fi mai mare dacă alegeți o temperatură mai mare. Pe partea de design are ușă din oțel inoxidabil, panou ușă din sticlă, finisaj pe inox antiamprentă. Alte caracteristici speciale ale acestui model sunt: ghidaje pentru tăvi, trei ghidaje de sârmă și Aqua Clean.

Plusuri: multe dotări, arată foarte bine, control touch, ghidaje telescopice, puternic, autocurățare etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje BO636E20X poate fi achiziționat cu o plită electrică și cea ai bună ar fi cu inducție. Cele cu inducție nu se încălzesc, ci doar vasele sunt încălzite. Deci curățarea plitei se face chiar după folosire. Cuptoarele noi au funcții de autocurățare și care sunt de folos pentru cei care nu au timp să îl curețe. Deci vă ajută să câștigați timp dar și bani (dacă pentru voi, timpul înseamnă bani).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu