≡ Meniu

Gorenje BO637E24B, model multifuncțional pe negru

Gorenje BO637E24B e un cuptor incorporabil electric al anului 2015 care are o capacitate de 67 litri și clasa A(-20%) de eficiență energetică. E un aparat modern deoarece are afisaj LED, iar comandarea se realizează prin intermediul unui control touch.
E bun pentru acasă, dar și într-un restaurant, iar asta trebuie mulțumit capacității mari și multiplelor funcții.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e modern și vine cu mult funcții utile. Chiar dacă inițial dăm ceva mai mult pe el, pe parcursul utilizării recuperăm banii prin facturi mai mici la curent.

Gorenje BO637E24B, model multifuncțional pe negru

Pe partea de specificații modelul acesta se laudă cu o capacitate mare, cu 11 funcții, multiple accesorii și că e făcut din materiale de calitate.
Pe partea de accesorii are două tăvi și 3 ghidaje de sârmă. Evident că are și grătar care e realizat din sârmă.
Printre cele 11 funcții se numără funcția de menținere la cald și cel de încălzire rapidă. Se vor dovedi utile în cazul preparării diverselor feluri de mâncăruri.
Întreținerea nu e prea complicată, iar în cazul în care dorești să-l cureți atunci trebuie știut că acest model are autocurățare catalitică.
Funcția de grill e utilă în cazul în care doriți să faceți ceva mai special atunci când afară nu e vreme prielnică.
Coacerea e una uniformă, lucru datorat ventilatorului și faptului că e un aparat electric.

Pro achiziția acestui model ar fi faptul că vine de la un brand ok, excelentul raport între preț și calitate, că e realizat din materiale de calitate (sticlă, iar ușa e din oțel) și consumul mic de curent (0,92 kWh).
Contra achiziției ar fi faptul că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună. Oricum, cea A-20% e una bună deoarece ne va ajuta să facem economii la curent.

De final pot spune că acest model e unul bun pentru cei interesați de amenajarea unei bucătării ca la carte cu un cuptor eficient.
Sunt mulți care vor opta pentru un model pe gaz, dar cele electrice sunt mult superioare din următoarele motive: nu are loc ardere de gaze, mâncarea e mai sănătoasă și coacerea e uniformă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu